Sporting Burcht pakt 3 punten in de laatste minuten

BURCHT. Sporting Burcht trok zondag naar titelkandidaat Tubantia Borgerhout, één van de beste ploegen in de reeks. Tubantia nam vanaf de eerste minuut het heft in handen. Na 5 minuten spelen kreeg Tubantia een lichte strafschop na een shwalbe van Kasmi. Fond kon de strafschop niet omzetten. Burcht kwam er voetballend weinig aan te pas maar speelde een collectief sterke wedstrijd. De ruststand was 0-0. 

De tweede helft was spannend tot de laatste minuut. Burcht kwam gedreven uit de kleedkamer en kon een paar keer dreigen via Sergio Adriano. Burcht had het spel onder controle tot Van Gorp onverwacht de 1-0 maakte. Het spel werd aggresiever en de scheidsrechter moest een paar brandjes blussen. Burcht kreeg een twijfelachtige strafschop die werd genomen door Sergio Adriano. Hij bracht daarme de gelijkmaker op het bord, 1-1. Kort daarna maakt Jense Beirinckx er 1-2 van. In de laatste minuten zette Tubantia Burcht zwaar onder druk maar de Sporting hield stand. (foto's: J-Pics)

 

Lees ook:

Sporting Burcht wint thuis van Putte

BURCHT. Sporting Burcht speelde zondag de eerste thuismatch van het jaar. Na een 6 op 6 tegen rechtstreekse concurrenten moest Burcht de wei in tegen grensploeg SK Putte. Burcht wou vanaf de eerste...