Win vrijkaarten Circus Barones

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Circus Barones brengt in maart de gloednieuwe show 'Whow! Circus Wonderland!'. Na de exotisch getinte ouverture uit Zuid-Amerika krijgen de toeschouwers nu een schouwspel van luchtacrobaten, koorddansers, clowns en dierennummers, gebracht door internationale artiesten uit Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.   

Circus Barones brengt ook een Belgische primeur naar onze regio: een combinatie van menselijke luchtacrobatie met gedresseerde ara's. Humor met de muzikale clowns Ronny en Papatje staat eveneens op het programma. Zij brengen onder meer een nooit eerder geziene 'schuim-act' die ongetwijfeld op de lachspieren zal werken. De show met een mooie choreografie, humor, acrobatische acts en dierennummers met paarden, pony's, lama's en kamelen zijn het resultaat van 3 maanden hard werken.  

Er zijn in onze regio voorstellingen in Sint-Niklaas, op het Provinciaal Domein De Ster aan ingang Vossekotstraat, op volgende data:
woensdag 1  maart om 15.00 uur
donderdag 2 maart om 15.00 uur
vrijdag  3 maart om 15.00 uur
zaterdag 4 maart om 15.00 uur en om 18.00 uur
zondag 5 maart om 11.00 uuur en om 15.00 uur
De voorstelling van 11 uur is een familievoorstelling: volwassenen betalen dan kinderprijzen. (zie prijslijst aan de kassa)

Daarna trekt de ruim 20 medewerkers tellende karavaan naar de Grote Kaai in Lokeren.
Er zijn voorstellingen op volgende data:
woensdag 8 maart  om 15.00 uur
vrijdag  10 maart om 18.00 uur
zaterdag 11 maart om 15.00 uur en om 18.00 uur
zondag 12 maart om 11.00 uur en om 15.00 uur
De voorstelling van 11 uur is een familievoorstelling: volwassenen betalen dan kinderprijzen. (zie prijslijst aan de kassa)

Circus Barones geeft voor de lezers van Waaskrant 25 gratis duotickets (ter waarde van €40) voor de voorstelling van woensdag 8 maart om 15 uur in Lokeren. Wie zo'n gratis duoticket wil, stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en adres en vergeet zeker niet om Waaskrant te vermelden. De lijst met de winnaars van de gratis duotickets zal klaarliggen aan de kassa. 

voorwaarden: 
Er kan maar 1 duo ticket per persoon weggeven worden op het zelfde woon adres.
Winnaars moeten zich persoonlijk aanmelden op vertoon van paspoort en email. (mb)