Chiro Inzet organiseert 7de Baseballtoernooi

BAZEL. Zaterdag 24 april wordt de traditie verder gezet die zegt dat Chiro Inzet een baseballtornooi organiseert. Het is immers al voor de 7de maal dat dit doorgaat. Er wordt gespeeld op de voetbalterreinen achter sporthal De Dulpop te Bazel. Iedereen is vanaf half 10 welkom. De wedstrijden beginnen stipt om 10u. De finale is voorzien rond half 5.

"We zijn geen voorstanders van de scheiding der geslachten, dus mag men zelf bepalen hoeveel mannen en vrouwen een ploeg bevat. De basisploeg bestaat uit 8 personen, en enkele reservespelers. Het minimum aantal spelers op het plein om te mogen starten bedraagt 5.", luidt het bij Chiro Inzet.

De deelname prijs bedraagt  15 euro inclusief verzekering voor elke speler en elke ploeg krijgt maximum 8 gratis consumpties. Honger en dorst zal men die dag zeker niet lijden want er is eten en drinken tegen democratische prijzen.

Wie wil inschrijven kan dat door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar Jorik Vergauwen op het nummer 0494 383 999. Opgelet, er is een maximum van ploegen vastgesteld. (r.d.)

 

 

Lees ook:

Kort na de zomer is gestart met de bouw van de nieuwe jeugdlokalen in Bazel.BAZEL. Ruim negen jaar na het prille begin van het dossier is gisteren, zondag 18 oktober, de eerste steen gelegd van de...

BAZEL. De bouwplannen van Chiro Inzet uit Bazel krijgen concrete vormen. Daarmee lijkt een einde te komen aan 7 jaar onzekerheid.

groepsfoto van Chiro Inzet (Foto:Chiro Inzet)BAZEL. Chiro Inzet uit Bazel bestaat 65 jaar. Dat laat de jeugdvereniging niet onopgemerkt voorbij gaan. Gedurende het komende werkjaar zijn er...