Beeldhouwer Paul De Wachter nodigt uit

BURCHT. De bekende beeldhouwer Paul De Wachter plant een workshop Beeldhouwen 'creatief met zachte steen' in Auvergne-Frankrijk. Hij gaat dat verwezenlijken vanaf zaterdag 16 juli 2011 gedurende tweemaal 6 dagen. Ook vorig jaar heeft hij zulke workshop georganiseerd.
Er zal gewerkt worden met speksteen, albast of Noors witgranilaatmarmer en Euvil granilaatsteen. Men kan inschrijven voor een dag, de de hele week of 2 weken.

Iedereen kan aan de cursus deelnemen: man of vrouw, jong (dus ook kinderen) of oud, beginner of gevorderde. Maximaal 8 deelnemers per week. De inschrijving is al geopend, de eerste aanmeldingen zijn al binnen.
De lessen vinden 's ochtends plaats van 9 uur tot 12.30 uur, 's middags kan men doorwerken of van de omgeving of de rust genieten. Wie in een huis wil logeren, doet er goed aan zich vroegtijdig aan te melden. Wie wil deelnemen of informatie wil kan terecht bij Paul op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

BURCHT. De Burchtse kunstenaar Paul De Wachter (Burcht) stelt samen met Anne Mannaerts (Terneuzen) tentoon in de Beeldentuin van het ’s Landshuis Steenstraat 37 Hulst NL.

KRUIBEKE/BURCHT. Vrijdagavond 2 september wordt in het bos van jeugdatelier Kikvorst  een grote artisanale totempaal opgetrokken. De totempaal werd in opdracht van Kikvorst door de Burchtse...

Paul De Wachter bij een kunstwerk dat langs de Boskouter in Burcht in zijn voortuin is te zien.BURCHT. Kunstenaar Paul De Wachter brengt merkwaardige kunst. Wie in Burcht door de Boskouter rijdt of...