‘De Dag van de Bloedmaan’ in première

MEDIA. Vanmiddag is de derde bioscoopfilm van Nachtwacht, ‘De Dag van de Bloedmaan’ in première gegaan in Kinepolis Antwerpen in aanwezigheid van onder andere Giovanni Kemper, Celine Verbeeck, Louis Thyssen, Guga Baùl en Peter Van de Velde. Na de succesfilms ‘De Poort der Zielen’  (2018) en ‘Het Duistere Hart’ (2019) zijn  de verwachtingen hoog gespannen. 

 

Lees meer...

Na Earth Hour overschakelen op zomertijd

REGIO. Komende nacht schakelen we opnieuw over op zomertijd. Om 2 uur draaien we de klok een uurtje vooruit naar 3 uur.  Voor het zover is, hebben we deze avond eerst nog Earth Hour.  Tussen 20.30 uur en 21.30 uur wordt iedereen opgeroepen om de lichten te doven en het gebruik van elektrische apparaten te vermijden. De actie is bedoeld om enerzijds bedoeld om energie te besparen en anderzijds om aan te tonen dat de natuur en het klimaat onze blijvende aandacht verdienen. 

 

Lees meer...

Terug naar wintertijd

REGIO. Vannacht schakelen we opnieuw over van zomer- op wintertijd. Om 3 uur draaien we de klok een uurtje terug en kunnen we dus een uurtje langer slapen. De wintertijd duurt vijf maanden. Op 27 maart 2022 gaat de zomertijd opnieuw in. 

 

Lees meer...

Klaasje neemt afscheid van K3

STUDIO 100. Na meer dan vijf jaar bij K3, zal Klaasje in het najaar van 2021 de groep verlaten. De blonde zangeres vindt de tijd rijp om haar leven een andere invulling te geven. Heel concrete planning heeft ze nog niet maar ze wil graag blijven acteren en presenteren. 

 

Lees meer...

Sean Dhondt speelt hoofdrol in Ketnet Musical: De finale

SINT-NIKLAAS. Sint-Niklazenaar Sean Dhondt speelt een van de twee volwassen hoofdrollen in de zevende en laatste Ketnet Musical: De finale. Hij zal er de rol van Hoflakei Jeroom voor z’n rekening nemen. Het is voor het eerst dat Dhondt meespeelt in een musical. 

 

Lees meer...

Terug naar wintertijd

REGIO. Vannacht schakelen we opnieuw over van zomer- op wintertijd. Om 3 uur draaien we de klok een uurtje terug en kunnen we dus een uurtje langer slapen. De wintertijd duurt vijf maanden. Op 28 maart 2021 gaat de zomertijd opnieuw in. 

 

Lees meer...