13-jarige slaat jury met verstomming

VIDEO. Van alle juryleden wereldwijd is Simon Cowell wellicht het bekendste én meest beruchte jurylid van de Got Talent-shows. De man geeft ongezouten z'n mening en draait er z'n hand niet voor om om kandidaten op hun plaats te zetten. 

Als de 13-jarige Laura Bretan bloednerveus op het podium komt van America's Got Talent, ziet het er niet zo goed uit: ze is zenuwachtig en niemand verwacht veel van de auditie. Laura is operazangeres, en een goede. En dan begint ze te zingen en slaat ze iedereen, zaal en jury, met verstomming. 

Achteraf zegt Cowell: "Ik denk bij mijzelf: 'Als zij begint met zingen, gaat dit niet werken'. Maar toen gebeurde het. Ik heb nog nooit zoiets gehoord in alle jaren dat ik al voor deze show werk. Ik meen het serieus." (mb)

 

 

Lees ook:

Onverwacht spektakel in talentenjacht

Wanneer de 33-jarige Nicholas Bryant het podium betreedt, reageert de jury van Britains Got Talent nog koel en ongeïnteresseerd. Het optreden begint zoals alle andere maar dan gebeurt er iets.

Te weinig opvolging na ingrijpende maagoperatie

REGIO. Mensen die een maagoperatie ondergaan om hun overgewicht tegen te gaan, zijn doorgaans tevreden met het gewichtsverlies maar worden onvoldoende opgevolgd. Dat blijkt uit een bevraging van het...