Herdenk uw geliefden op een digitaal rouwplatform

ICT. De website TillAlways.com biedt sinds 2013 aan nabestaanden de kans om respectvol, sereen en discreet herinneringen aan een overleden familielid, vriend of kennis 'voor altijd' op een digitale gedenkplaats te bewaren.

Het innoverende karakter van dit initiatief werd opgepikt door new media kenner Roularta Mediatech Accelerator: het selecteerde onlangs TillAlways.com voor een 18 weken durend begeleidingsprogramma. De synergie met deze ervaren specialist zal de groei en de internationalisering van het jonge bedrijf stimuleren. TillAlways.com werkt intussen succesvol samen met een aantal toekomstgericht denkende uitvaartverzorgers die een stijlvolle extra service willen aanbieden.

Het digitale platform van TillAlways.com laat toe een mooie, veilige en discrete gedenkpagina te maken voor een overledene. Een pagina die steeds online blijft en waar je ongelimiteerd foto’s, video’s, teksten, muziek, gesproken bijdragen… kunt uploaden, bewaren, herbeleven en beheren. Indien gewenst kan toegang worden verleend aan anderen die ook hun herinneringen met de nabestaanden willen delen. Het platform weert ongepaste aanvullingen of storende reclame. (mb)

info: tillalways.com