Isabelle A is terug met album 'Zo Zal Het Zijn'

MUZIEK. Isabelle A viel positief op in de jongste editie van het VTM-programma'Liefde voor Muziek'. De zangeres, die als tiener bekend verwierf met nummers als 'Hé, Lekker Beest', kon op heel wat belangstelling rekenen en dat is nu verzekerd in een nieuw album 'Zo Zal Het Zijn'.

Het nieuwe album bevat onder meer de nieuwe single 'Glad ijs', geschreven door Jan De Vuyst. Voor de overige nummers werkte Isabelle A samen met onder andere Sarah Bettens, Jasper Steverlinck en Jeroen Swinnen. Het album bevat twee cd's. De eerste cd bevat drie nummers uit het VTM-programma 'Liefde voor Muziek'. De tweede cd kreeg als ondertitel 'Par Amour de la Musique' mee en bevat zeven 'Liefde Voor Muziek'-songs in originele live-versie.

Isabelle Adam

Isabelle A werd geboren als Isabelle Adam in de Gentse volkswijk De Muide. In 1987 kwam haar eerste eigen single op de markt: 'De Troika'. Op de toenmalige BRT mocht ze het jongerenprogramma TV Tam Tam presenteren. In 1990 scoorde de jonge zangeres een nummer één-hit met 'Hé, Lekker Beest', dat platina haalde. Daarna volgden de hits elkaar in snel tempo op. In 2016 kwam de vraag of Isabelle mee wou doen aan de derde editie van het VTM-programma 'Liefde voor Muziek'. Door haar prachtige bewerkingen van andermans werk en haar zangtalent werd Isabelle A uitgeroepen tot de revelatie van het programma. (mb, foto: (c) 2017 Koen Bauters)

 

Lees ook:

Beverse Centrumschool wil bezoek van K3

BEVEREN. De Beverse Centrumschool wil graag een bezoek van de populaire meidengroep K3. Daarvoor loopt een actie bij TV-kanaal VTM KZoom. Scholen die een leuk filmpje maken met toffe danspasjes en...

Radiowereld neemt afscheid van icoon

REGIO. Op zaterdag 6 januari 2018 overleed in het Nederlandse Kapellebrug radioicoon Peter Van Dam na een slepende ziekte. Peter Van Dam, het pseudoniem van Peter Nijdens, werd 65 jaar. Zijn...