Nieuwe CD K3 Love Cruise vestigt meteen een nieuw record

MUZIEK. Het nieuwe album van K3, Love Cruise, is nog maar net verschenen en vestigt al een record: het elfde nummer 1-album voor een band. De meisjes van K3 komen trouwens ook voor de vierde keer meteen binnen op 1 met hun nieuwe CD.

"We zijn heel fier met dit nieuwe record. K3 Love Cruise is een heel mooi album geworden waarin zowel Hanne, Marthe en Klaasje als het muzikale team achter K3 (Alain Vande Putte, Peter Gillis & Miguel Wiels) het beste van zichzelf hebben gegeven. Het is een speciale CD geworden want maar liefst 7 nummers zitten ook in de nieuwe film K3 Love Cruise.", zegt Anja van Mensel, CEO Studio 100 Benelux. “Met dit elfde album bovenaan de Ultratop albumlijst is K3 veruit recordhouder met het meeste aantal nummer 1-albums in deze eeuw. Alleen Clouseau komt met zijn acht charttoppers nog een beetje in de buurt. Een enorm knappe prestatie van K3 dus.”, vult Sam Jaspers, directeur van Ultratop, aan. 

K3 Love Cruise is het derde album van Hanne, Klaasje & Marthe na 10.000 luchtballonnen en Ushuaia. Deze CD is het muzikale zusje van de bioscoopfilm ‘K3 Love Cruise’ die in de zalen komt op 13 december.  Leuk weetje: Klaasje bespeelt voor de eerste keer een instrument op een K3-CD, in het nummer ‘Verlegen Vlindertje’. (mb, foto: Studio 100)

 

Lees ook:

Beverse Centrumschool wil bezoek van K3

BEVEREN. De Beverse Centrumschool wil graag een bezoek van de populaire meidengroep K3. Daarvoor loopt een actie bij TV-kanaal VTM KZoom. Scholen die een leuk filmpje maken met toffe danspasjes en...

Zomersingle van K3  heet Whoppa!

MUZIEK. Wat K3 betreft mag de zomer beginnen, want gisteren zondag 11 maart namen Hanne, Marthe en Klaasje de clip op van een lekker zomers nummer, vol actie: Whoppa!

Studio 100 TV exclusief naar Proximus

MEDIA. Vanaf 1 januari 2018 zal Studio 100 TV exclusief via Proximus te bekijken zijn. Dat is vandaag bekend gemaakt. De Franstalige versie van Studio 100 TV is al sinds 2016 exclusief via Proximus...