K3 lanceert album ‘Dans van de Farao’

MUZIEK. K3 heeft haar zesde album ‘Dans van de Farao’ gelanceerd. Het album is genoemd naar de nieuwe K3-film ‘Dans van de Farao’.  Samen met de nummers Bubbel, Bikini vol zand en Dans van de farao, die eerder dit jaar uitkwamen, staan er maar liefst 12 nummers op het album dat al meteen goed is voor een gouden plaat voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren.

K3 bracht tijdens de online showcase speciaal voor zijn fans heel wat nummers uit het nieuwe album. Deze voorstelling was trouwens het eerste optreden van K3 sinds februari. Het werd alvast een geslaagd weerzien met het publiek! "We hebben de nummers voor het eerst apart moeten inzingen omwille van de coronacrisis. Dat was voor ons toch wel even wennen.", aldus Hanne. "Maar we zijn bijzonder fier op het resultaat. Dikke pluim ook voor Miguel Wiels, Peter Gillis en Alain Vandeputte dat zij weer 12 sterke songs hebben geschreven voor ons.", vult Marthe aan. 

Fans van K3 maken bij het aanschaffen van de nieuwe CD kans op exclusieve prijzen. 50 Cd’s bevatten een bijzonder Gouden Ticket waarmee een meet & greet met K3, filmtickets en merchandise kan worden gewonnen. (mb, foto: Studio 100)

 

Lees ook:

Marie Verhulst is nieuwe baasje van Samson

STUDIO100.  De kogel is door de kerk en de hele wereld mag het weten: Marie Verhulst, dochter van Gert, is het nieuwe baasje van Samson. Dat werd vanmiddag bekend gemaakt tijdens de première van de...

Beverse Centrumschool wil bezoek van K3

BEVEREN. De Beverse Centrumschool wil graag een bezoek van de populaire meidengroep K3. Daarvoor loopt een actie bij TV-kanaal VTM KZoom. Scholen die een leuk filmpje maken met toffe danspasjes en...

Zomersingle van K3  heet Whoppa!

MUZIEK. Wat K3 betreft mag de zomer beginnen, want gisteren zondag 11 maart namen Hanne, Marthe en Klaasje de clip op van een lekker zomers nummer, vol actie: Whoppa!