Grote Sinterklaasshow van Studio 100 is gratis voor iedereen

TV. Goed nieuws voor de fans van Sinterklaas. De Grote Sinterklaasshow van Studio 100 is dit jaar voor iedereen gratis te bekijken via Pickx Live, kanaal 11, op tv en in de Proximus Pickx app of via Pickx.be. Via Pickx.be kunnen ook mensen kijken die geen klant zijn van Proximus. 

De show wordt live uitgezonden en gestreamd op zondag 6 december vanaf 11 uur. In de show heeft Marie samen met Samson alles geregeld voor een groot Sinterklaasfeest en Hoofdpiet heeft beloofd om voor een kadootje voor de Sint zorgen. Alleen, dat is hij vergeten... Door het steeds maar uit te stellen is het er niet meer van gekomen. En Sinterklaas komt weldra aan in het Plopsa Hotel! Als dat maar allemaal goed komt… Er zijn optredens gepland van Mega Mindy, Nachtwacht, Samson & Marie, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en de meisjes van K3! 

"We zijn bijzonder blij dat De Grote Sinterklaasshow dit jaar toch nog kan doorgaan ondanks de speciale tijden waarin we ons momenteel bevinden. Sinterklaas is een mooie traditie die we al lang met heel onze Studio 100 familie vieren. Het doet me dan ook veel plezier dat we deze show aan iedereen gratis kunnen aanbieden dankzij onze goede partner Proximus.", aldus Gert Verhulst, Studio 100. (mb)

 

Lees ook:

Sinterklaasactie voor Stekense kinderen

STEKENE. Door de coronamaatregelen zal er in Stekene geen grootste sinterklaasshow worden georganiseerd. In plaats daarvan is er een tekenactie om Sinterklaas te verwelkomen. 

K3 lanceert album ‘Dans van de Farao’

MUZIEK. K3 heeft haar zesde album ‘Dans van de Farao’ gelanceerd. Het album is genoemd naar de nieuwe K3-film ‘Dans van de Farao’.  Samen met de nummers Bubbel, Bikini vol zand en Dans van de farao,...

Sint in de Piste geannuleerd

SINT-NIKLAAS. De angst voor Covid-19 heeft opnieuw een aantal populaire evenementen doen sneuvelen. Sint in de Piste, Wintercircus Vlaanderen en Plaza Sinterklaas zullen dit jaar niet plaatsvinden. 

Marie Verhulst is nieuwe baasje van Samson

STUDIO100.  De kogel is door de kerk en de hele wereld mag het weten: Marie Verhulst, dochter van Gert, is het nieuwe baasje van Samson. Dat werd vanmiddag bekend gemaakt tijdens de première van de...