Garry Hagger blijft ‘Alleen Bij Haar’ 

 

MUZIEK. De Wase zanger Garry Hagger heeft een nieuwe single: ‘Alleen bij haar’. Het is een krachtig, uptempo liefdesliedje dat in je oor kruipt. Het nummer ligt wat in dezelfde lijn als de vorige single ‘Alles wat ik wil’ dat meer dan 235.000 keer werd gestreamd op Spotify en een top 10-plaats veroverde in de Vlaamse Ultratop 30. 

Naast een nieuwe single heeft de zanger veel zin om op te treden. "Na 2 coronajaren ziet het er naar uit dat we eindelijk weer een normale zomer gaan meemaken. Op de voorbije concerten zag ik alleen maar blije mensen die dat samen zijn enorm hebben gemist. Op de privéfeesten, maar ook tijdens de openbare concerten merk ik een intense vreugde bij het publiek. Vooral hun enthousiasme, maar ook het warme, welgemeende applaus na afloop doen ontzettend deugd en werken motiverend en aanstekelijk.", aldus Garry Hagger. 

Als hij niet op een podium staat, zit Hagger graag op de fiets: "Het is afhankelijk van mijn agenda, maar naast mijn dagelijkse beweging probeer ik zoveel mogelijk zelf te gaan fietsen. Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven, maar als ik op mijn koersfiets zit, ben ik precies iemand anders (lacht). Die 100 kilometer of meer doen mij echt goed. Ook al is het soms afzien op de fiets, op één of andere manier brengt het mij ook tot rust en vind ik het ontspannend". 

De nieuwe Garry Hagger-single ‘Alleen Bij Haar’ verscheen op Lumage Music en is digitaal beschikbaar. (mb, foto: YouTube)