Koken met kids: Volle maan
MELSELE. Wat een week he! Net als iedereen ben ook ik zwaar onder de indruk van de gebeurtenissen in Zwitserland. Op zo'n moment lijkt lekker eten en recepten uitzoeken zo banaal. Bij deze wil ik dan ook aan alle slachtoffers en nabestaanden mijn medeleven betuigen. Hoe moeilijk het ook is, het leven voor ons gaat gewoon verder. Ik heb voor jullie zoals elke week een recept van de website gekozen maar op één of andere manier kan ik enkel het meest simpele kiezen. Misschien heeft het ook te maken met de naam, 'Volle Maan', klinkt misschien een beetje symbolisch.
Hoe maak je het?
Neem een paar sneden oud brood en maak er met een glas of een tas een mooi rondje in.
Smelt je boter in de pan en leg je boterham er bij. Nu kluts je het eitje mooi in het rondje en laat je dat rustig aanbakken.
Dan draai je de boterham om (wel even opletten!) en laat je hem ook aan de achterkant nog even bruin worden.
Ook hier kan je uiteraard variëren, probeer maar eens twee boterhammen op elkaar met een snede kaas in het midden!