Mama zoekt een lief (5)

Vandaag vertelt Geert Vandrom over zijn vijfde week in het televisieprogramma Mama zoekt een lief en zijn avonturen met Linda.

 

Het was zondag en opnieuw werden we veel te vroeg gewekt. Zoals steeds mochten we genieten van een hartig ontbijt,... zelfs twee maal. Eén keer op "ons gemak" en een tweede keer voor de camera. Aan tafel wisselden we onze ervaringen uit van de vorige dag. Gezien Jurgen en ik zaterdag met Linda op uitstap mochten, leek het ons logisch dat vandaag Alex en Christophe aan de beurt zouden zijn om Linda mee te nemen in de wijde wereld.
Echt verrast waren we dus niet toen ons dit werd meegedeeld. Jurgen en ik zouden kennis maken met Magalie, het omgekeerde dus van de dag voordien.

 

Na alweer enkele uren wachten op onze kamer werden we eindelijk opgeroepen om in aktie te schieten. Ik had een geschenkje meegebracht voor Magalie en had ook nog iets geregeld voor Linda via Staf Schoeters, auteur van het boek "Rubensrood". Hij had me een replica bezorgd van één van de werken van Rubens en uiteraard ook zijn boek. Raar genoeg mocht ik die niet afgeven tijdens de ontmoeting met Magalie maar moest ik wachten tot 's avonds.

 

Tijdens mijn onderhoud met Magalie, dat een kwartiertje duurde, werden we serieus op de rooster gelegd. Normaal ook, want een dochter wilt echt wel de beste man voor haar mama. Magalie was een aangename jongedame en het was een even aangenaam gesprek. Natuurlijk zaten er een paar rake vragen bij, die misschien wel van de redactie zelf afkomstig waren. Al bij al was het een zeer leuke kennismaking, waaruit bleek dat de dochter van de mama voor mij persoonlijk geen enkel probleem zou vormen om een mogelijke relatie met de Linda te beginnen. In tegendeel zelfs. Merk wel, dit was de eerste keer dat ik daadwerkelijk dacht over een "relatie" met Linda.

 

Een hele zondag die uiteindelijk resulteerde in amper 45 minuten "aktie". Het weekend eindigde alweer met een spannende eliminatie. Deze keer was het niet meer zo makkelijk voor Linda, en in samenspraak met haar dochter besliste ze om Alex naar huis te sturen. Het avontuur kon verder gaan voor Jurgen, Christophe en ikzelf.

 

Geert