Mama zoekt een lief (6)

Het programma 'Mama zoekt een lief' loopt al zes weken op VT4. Sint-Niklazenaar Geert Van Drom zit nog in het programma en dingt naar de aandacht van mama Linda. Hoe hij de afgelopen week ervoer, lees je vandaag in de Waaskrant.

 

De week voor de opname kregen we bericht van de redactie dat we ons op zaterdag moesten vrijhouden voor een activiteit, ergens in de provincie Antwerpen. Pas die vrijdagavond kregen we de boodschap dat we bij Linda thuis werden verwacht maar wat we zouden doen bleef een geheim. Wel spoorde men ons er op aan om toch maar cadeautjes mee te brengen. Die werkwijze werd eigenlijk altijd gehanteerd, we werden altijd tot het laatste moment in het ongewisse gelaten.

 

Dus gingen we op cadeautjesjacht. Meestal geeft ik iets persoonlijks en indien mogelijk ook iets ludiek. Ik had opgevangen dat Linda graag strategische gezelschapsspelletjes speelt en mijn oog viel op ik een sex-geheugenspelletje. Ik kwam als tweede aan bij Linda. Bij het uitpakken van het geschenk was er heel wat hilariteit en ze daagde me zelfs uit om het te spelen. Christophe had een horoscoopboek bij en even later kwam Jurgen binnen verkleed als een ware Rubens.

 

Ok, daarna was het uit met spelen want we kregen onze opdrachten. Ik moest dweilen, Christophe het bad en de wc kuisen en Jurgen moest de ramen lappen. Enkel Christophe had de nodige ervaring om zijn opdracht tot een goed einde te brengen. Ik kreeg dus mijn eerste cursus "dweilen for dummies" wat voor verschillende lachwekkende taferelen zorgde. Terwijl ik de slaapkamer aan het dweilen was lagen Linda en dochter Magalie doodleuk op het bed. Toen Magalie zei dat de man die een dansje zou doen in de kamer van Linda waarschijnlijk ook de man van Linda zou worden, kon ik het uiteraard niet laten om mijn wereldberoemde buikdans ten beste te brengen. 

 

Na de huishoudelijke taken gingen we naar een nabijgelegen parkje voor de interviews,... waar spijtig genoeg niets van uitgezonden is. Dat was nog zoiets: er werd altijd veel opgenomen maar weinig getoond. Na die interviews gingen we opnieuw bij Linda thuis, echter zonder camera's.

 

De dag erop was het weer verzamelen geblazen in het hotel. Er was opnieuw een verrassing.  De dames hadden in de loop van de dag kennis gemaakt met "nieuwe mannen". Daarna mochten ze één van hun huidige mannen inruilen voor deze "verse" exemplaren. De drie andere dames maakten daar gretig gebruik van. Linda bleef bij haar 3 musketiers... weer een week verder... op naar de volgende.

 

Geert