FC Bosdam zoekt trainers

BEVEREN. Voetbalclub FC Bosdam zoekt voor het seizoen 2015-2016 naar zeer gemotiveerde jeugdtrainers voor de GU9 en GU17. De club biedt een fantastische accommodatie en een toffe familiale sfeer. Een diploma is een pluspunt maar geen voorwaarde, de club biedt immers zelf opleidingen. 

FC Bosdam is een jonge dynamische club met gezonde ambitie. Zo kreeg de club op zaterdag 13 juni 2015 niet alleen een ster van FootPass maar won ze ook de FootPass Quality Award Regionaal.

Geïnteresseerden nemen contact op met de TVJO van FC Bosdam Beveren: Bart Drieghe, 0468/10.49.87 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

FC Bosdam zoekt jeugdtrainer

BEVEREN.  Voetbalclub FC Bosdam Beveren is op zoek naar een gemotiveerde jeugdtrainer voor de U15. De club biedt een moderne accommodatie met onder meer kunstgrasveld, mogelijkheid tot het volgen van...

FC Bosdam zoekt jeugdtrainers

BEVEREN. Voetbalclub FC Bosdam uit Beveren zoekt voor het seizoen 2017-2018 gemotiveerde jeugdtrainers. Een diploma is een pluspunt maar niet noodzakelijk. De club biedt een fantastische...