KOFC Rupelmonde wil tweede damesploeg

RUPELMONDE. KOFC Rupelmonde wil uitbreiden met een tweede damesploeg. Op 5 juli starten de voorbereidingen om de twee ploegen samen te stelen, waarbij de A ploeg de motivatie heeft voor de titel, terwijl de B ploeg eerder fun als prioriteit stelt. Jonge meisjes en vrouwen vanaf 14 jaar zijn welkom. 

"KOFC Rupelmonde gaat zijn 4de jaargang in en zou inderdaad willen uitbreiden met een tweede damesploeg. Iedereen vanaf 14 jaar is welkom, met of zonder ervaring.", zegt trainer René Rillaerts. "We komen nog een 5-tal speelsters te kort waaronder een keepster. Iedereen die interesse heeft, kan vrijblijvend eens komen meetrainen." Op 5 juli worden de spelers voorgesteld. De week nadien starten de wekelijkse trainingen op dinsdag en woensdag, telkens van 19.45 uur tot 21.15 uur.

"We zijn een kleine club doch met een mooi percentage aan vrouwelijke speelsters op elke leeftijd. Klein wat betreft het aantal leden doch groot op heel wat vlakken. Zo hebben we reeds tweemaal de FSC cup in Mönchengladbach gewonnen, het indoortornooi provinciale reeksen gewonnen te Genk Ladies en hebben we sinds dit jaar het grootste kleinveldtornooi Dames van België.", weet Rillaerts. Hij verklapt nog dat het kleinveldtornooi Dames van België volgend jaar zal uitgebreid worden naar een tweedaagse.

Wie interesse heeft om mee te spelen in de damesploeg van KOFC Rupelmonde kunnen trainer en coach René Rillaerts contacteren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0495 180 953. (mb)