Start van het Biljarttornooi Band reeks 20-29

BEVEREN. Maandag 16 februari begint in de Beverse Biljartfederatie in de lokalen van BC La Rosa en BC Corner Kieldrecht  het Tornooi Band  reeks 20-29. Er nemen 12 biljarters deel. Voor BC La Rosa zijn dat Rudy De Maayer (27), Freddy De Kindt (29), Danny Rottier (26), Mark Verley (27), Andre Raes (28) en Herman Kras (22).

Voor Den Dijk treden aan: Richarde Nevelsteen (22) en Frank Bal (20)
Voor BC Corner Kieldrecht Wannes Verreycken (20), Gunther Van Poorten(20) en Kris Hemelaer (21). Tenslotte zet BC Sleepbootje Kieldrecht Franky De Witte (29) in.

Op maandag 16 februari in BC La Rosa spelen Mark Verley tegen Andre Raes, Mark Verley tegen Franky De Witte en Andre Raes tegen Franky De Witte.
In BC Corner: Herman Kras tegen Richard Nevelsteen, Wannes Verreycken tegen Richard Nevelsteen en Wannes Verreycken tegen Herman Kras.

Dinsdag 17 februari in BC La Rosa vanaf 19u30: Rudy De Maayer tegen Andre Raes, Andre Raes tegen Gunther Van Poorten en Rudy De Maayer tegen Gunther van Poorten.

Op woensdag 18 februari wordt vanaf 19u30 gespeeld in het lokaal van Den Dijk aan de Kapel van Gaverland met Rudy De Maayer tegen Chris Hemelaer, Richard Nevelsteen tegen Rudy de Maayer en Richard Nevelsteen tegen Chris Hemelaer.

Donderdag 19 februari om 19u30 in BC La Rosa op biljart 1: Freddy De Kindt tegen Danny Rottier, Freddy De Kindt tegen Gunther Van Poorten en Danny Rottier tegen Gunther Van Poorten. Op biljart 2: Mark Verley tegen Herman Kras, Mark Verley tegen Frank Bal en Herman Kras tegen Frank Bal.

De rest van de wedstrijden in het kader van de voorronden wordt gespeeld op maandag 23 februari om 19u30 in het lokaal van BC La Rosa en op maandag 245 februari in het lokaal van Den Dijk vanaf 19u30.(Rolf Duchamps)