Voorstelling van nieuw biljartkeu van Frédéric Caudron in ‘De Witte Molen’

SINT-NIKLAAS/REGIO. Zaterdag 13 november is er wat te beleven in Taverne De Witte Molen in de Gladiolenstraat te Sint-Niklaas, waar de biljarttempel van de Kon St.-Niklase Biljart Academie thuis is. Wie interesse heeft in de biljartsport kan daar een keu voorstelling bijwonen die gekoppeld is aan een wijdegustatie. Een keuvoorstelling? En wat voor een. Het is de eerste editie keu van Frédéric Caudron, de nummer 1 van het wereldbiljart. Het is een professionele keu, gemaakt van speciaal geselecteerd Canadees esdoorn.

Er werd voor deze 13 november een programma opgesteld dat om 15.30 uur begint met ontvangst en inschrijving. Van 16 tot 19 uur is er mogelijkheid om de nieuwe Caudron-keu uit te proberen in sets van 10 punten tegen Frédéric Caudron zelf.
Om 18.15 uur start een demonstratiewedstrijd tussen Eddy Leppens en Caudron naar 30 punten.
Om 19 uur is er dan nog een pure demonstratie van Frédéric. Een interessant gegeven is ook wel dat er van 16 uur tot 20 uur doorlopend een wijndegustatie wordt gehouden die wordt verzorgd door Cuvino Wineries uit Antwerpen.

Wat de nieuwe Caudron-keu betreft kan gewezen worden op een paar gegevens: hij is handmatig gecontroleerd gedroogd en in 7 lagen afgelakt. Balans en gewicht uniek instelbaar naar persoonlijke wensen. Gewicht instelbaar op zowel de onder-als bovenzijde.
Het ondereind heeft een lengte van 73 cm exclusief de rubberen dop en men kan rekenen op een meegeleverde extentie met ultra snelle koppeling.(minimaal tijdsverlies) en bovendien wordt de keu geleverd in luxe draagkoffer met vele accessoires. (Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

Fox, de likeur op basis van Wase peren

REGIO. Vrijdag heeft perenkweker Bart Verelst de likeur Fox voorgesteld tijdens de Tuindagen van Beervelde.  Fox is een likeur op basis van peren uit het Waasland. Maar liefst vijf soorten peren,...

Volvo De Keulenaer is volledig vernieuwd

BEVEREN. De werken bij Volvo De Keulenaer zijn bijna volledig klaar. Sinds afgelopen weekend is de vernieuwde showroom geopend voor het publiek. Sinds het najaar van 2017 werd gewerkt aan  een...

Vier smileys voor voedselkwaliteit OCMW-keukens

SINT-NIKLAAS. De keukens van het OCMW-keukens scoren goed op voedselkwaliteit. Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) kende nu ook een smiley, een kwaliteitslabel, toe...