Voorronden bandstoten matchbiljart samengesteld

REGIO. Voor de biljarters van de Kon Belgische Biljart Bond beginnen eind november  de voorronden in het biljartdistrict Waasland voor het kampioenschap 4de klasse bandstoten op de matchbiljart. Er nemen 11 spelers deel. Zij zullen spelen naar 30 punten. De wedstrijden worden vanaf dinsdag 23 november gespeeld  in de biljartlokalen van de Kon Gildevrienden Beveren, BC Sleepbootje Kieldrecht, Kon Sint-Niklaas Biljart Academie en voor de laatste speeldag in BC Quality Zele.

De deelnemers zijn Werner Backman en Patrick Stevens voor BC Bokkenhof Sint-Niklaas, Petrus Beckers, Pierre Boerjan en Peter Rosier voor BC Sleepbootje, Willy Leemans, Robert Noppe en Tom Van Biesen voor Kon Gildevrienden, Wilfried Laureys en Benny Van Goethem voor de kon SNBA en Quality Zele zet Remi Schepens in.

Er wordt gespeeld op dinsdag 23 november om 19.30 uur door Backman-Noppe-Beckers bij de Gildevrienden in het Gildenhuis van Beveren, op woensdag 24 november in BC Sleepbootje om 19.30 uur met Noppe-Rosier-Laureys, op vrijdag 26 november weer in BC Sleepbootje met Boerjan-Van Biesen-Van Goethem.
Zaterdag 4 december om 14 uur bij Gildevrienden met Leemans-Beckers-Stevens, zondag 5 december bij de Kon. SNBA met Laureys-Stevens-Schepens. Dinsdag 7 december om 19.30 uur weer bij Kon.Gildevrienden met Van Biesen-Rosiers-Backman.
Tenslotte nog op donderdag 9 december om 19.30 uur in BC Quality Zele met Schepens-Boerjan-Leemans.

De eerste vier zullen de districtfinale Waasland spelen op 18 en 19 december. (Rolf Duchamps)