Gemeente leert inwoners joggen en lopen

KRUIBEKE. De gemeente leert haar volk lopen. Dat kan gesteld worden nadat kennis wordt genomen wat de sportdienst thans onderneemt op dat vlak. Op dinsdag 17 februari startte reeds de voorbereidingscursus voor de 10 miles (16,09 km).

Er wordt gedurende 10 weken gestart om 19u aan het voetbalterrein aan de Dulpop in Bazel. De vereiste is dat men vlot loopt en bereid is hard te trainen ! De kostprijs, inschrijving voor de 10 miles in Antwerpen inbegrepen, bedraagt 30 euro of 44 euro met t-shirt organisatie 10 miles er bij.

De cursus joggen voor beginners gaat van start op dinsdag 31 maart  stipt om  20u op het voetbalterrein aan sporthal de Dulpop. De kostprijs bedraagt 10 euro. Ook hier wordt tien weken gewerkt en dat volgens een verantwoord trainingschema o.l.v. ervaren lopers. Het doel is in 10 weken degelijk te leren joggen.

In de prijzen is verzekering en een infobrochure met trainingsschema inbegrepen. Inschrijven kan ter plaatse vóór de start.

info: gemeentelijke sportdienst, O.L.Vrouwplein 19 te Kruibeke, tel. 03 740 02 52, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Rolf Duchamps)