Saigen gehuldigd door Bloso

BEVEREN. Bloso reikte tijdens de jaarlijkse 'Week van de sportclub' aan enkele sportclubs een prijs van Decalton uit. In onze regio viel Tai-Jitsu en Ju-Jutsuschool vzw Saigen Beveren in de prijzen. De Beverse sportclub kreeg de prijs voor de vriendjesdag die zij op 15 september 2012 organiseerden.

Burgemeester Marc Van De Vijver op de uitreiking alle budoka's aan om verder te blijven sporten. Sensei Gino De Geest en de talrijke vrijwilligers van vzw Saigen werden door de vertegenwoordiger van Bloso Oost-Vlaanderen en de voorzitter van de gemeentelijke sportraad in de bloemetjes gezet voor hun onbaatzuchtige inzet en toewijding aan de sport.

Vzw Saigen maakte er op zondag 25 november een mooie dag van met een training voor alle leden van Beveren en Sint-Niklaas en demo's van Kata, Ju-Jitsu Fighting en Duo-Systems. Een receptie bleek de perfecte afsluiter voor de dag. (mb)

 

 

Lees ook:

Saigen gehuldigd

SINT-NIKLAAS. Tai-Jutsu en Ju-Jitsu school vzw Saigen is gehuldig op het stadhuis van Sint-Niklaas. Dat gebeurde tijdens de Academische Zitting van 17 december 2017 in aanwezigheid van de schepen...

Lesgevers Saigen slagen in examen 2e Dan Tai-Jutsu

BEVEREN. Afgelopen zondag, 22 oktober 2017, werd in de sporthal De Meerminnen in Beveren de Shodan Shikken, het zogenoemde examen in de krijgskunsten, voor de 2e dan Tai-Jutsu stijl Prof. A. Pieters...

Atleten Saigen in topvorm

SINT-NIKLAAS. De atleten van sportclub Saigen waren afgelopen weekend in topvorm op het Belgisch Kampioenschap 2017 Ju-Jitsu. De Wase atleten wisten hun tegenstanders te overtroeven.