Pinksterwedstrijd RKHAV 

HULST (NL). De Zeeuws Vlaamse Atletiekvereniging RKHAV Hulst organiseert op maandag 16 mei 2016 haar jaarlijkse Pinksterwedstrijd.  

De organisatie hoopt op een gezellige, maar bovenal hoogstaande wedstrijd met een stevige onderlinge concurrentie. “Met dat doel voor ogen, verwelkomen we graag onze Zeeuwse atleten”, legt Audrey De Beule namens RKHAV uit. “Onze focus beperkt zich niet tot Zeeland. Al jaren weten heel wat atleten buiten Zeeland - en met name de grensstreek in België - de weg naar Hulst te vinden. We heten hen ook dit jaar weer van harte welkom!” 

RKHAV stelde een mooi en aantrekkelijk wedstrijdprogramma samen voor de Pinksterwedstrijd. Jongens & meisjes pupillen B/C (België: benjaminnen) kunnen deelnemen aan de 600 meter, terwijl voor de  pupillen A (België: pupillen) een 1000 meter op het programma staat.

Vanaf de jongens/heren & meisjes/dames junioren D (België: miniemen) wordt voor  elke leeftijdscategorie  een sprint- en werptweekamp georganiseerd. 

Daarnaast kunnen de meisjes/dames dit jaar meedoen aan het onderdeel verspringen en de jongens/heren aan het onderdeel hoogspringen. Tenslotte worden er diverse loopnummers op de middenlange afstand georganiseerd: 600, 800, 1000m en 3000 meter. Het wedstrijdprogramma is online beschikbaar via atletiek.nu en rkhav.nl.

Vooraf inschrijven kan tot en met vrijdag 13 mei via atletiek.nu. Inschrijven op de dag van de wedstrijd kan tot uiterlijk 1 uur voor de start van het betreffende wedstrijdonderdeel.

Inschrijven kost voor senioren & masters € 2,50 per onderdeel (voorinschrijven) of € 3,50 per onderdeel op de wedstrijddag zelf. De inschrijvingskost voor junioren & pupillen bedraagt € 1,50 per onderdeel bij vooraf inschrijven of € 2,50 per onderdeel op de wedstrijddag zelf. (mb)

 

Lees ook:

Tiende Grote Prijs Stad Lokeren

LOKEREN. De Lokerse Atletiekvereniging organiseert op zondag 25 juni voor de tiende keer de Grote Prijs Stad Lokeren. Dat is een atletiekwedstrijd die heel wat (top)atleten uit binnen- en buitenland naar de...

Atletiekmeeting afgelast

STEKENE. De atletiekmeeting die vanmiddag zou doorgaan op de gemeentelijke atletiekpiste aan de Sportstek is afgelast. Door de hevige en aanhoudende regenval van de voorbije dagen is de piste...