Ruim 40 deelnemers voor zesde finaleloop Start To Run

SINAAI.  Running Team Sinaai heeft haar zesde editie van de Start To Run mooi afgesloten met een finaleloop. Meer dan 40 lopers slaagden en kregen hun diploma. 

Het begint stilaan een klassieker te worden: de Start To Run van Running Team Sinaai. Ook in deze zesde editie werden beginnende joggers gedurende tien weken twee keer per week begeleid door erkende jogbegeleiders. Samen hebben ze hun beste beentje voorgezet om 5 kilometer ononderbroken te kunnen lopen.  Het sluitstuk was de finaleloop. Afgelopen woensdagavond 17 mei tekenden ruim 40 deelnemers present voor de 5 kilometertest. Iedereen was geslaagd en kreeg zijn/haar diploma overhandigd. 

"Het bestuur hoopt van harte dat zij de loopmicrobe te pakken hebben gekregen en nu minstens 1 maal per week ons komen vergezellen op training. Als bestuur waren we trouwens heel tevreden over deze groep, een groep met heel wat potentieel.", aldus Didier Verlee van Running Team Sinaai. (mb)

 

Lees ook:

Gemeentearchief krijgt twee schenkingen

SINT-GILLIS-WAAS. De gemeenteraad van Sint-Gillis-Waas heeft twee schenkingen voor het  gemeentearchief aanvaard. Het gaat om interessante stukken die mooi aansluiten bij de collectie. 

Fietsenstalling Burcht is schot in de roos

ZWIJNDRECHT. De nieuwe buurtstalling voor fietsen in de Prins Boudewijnstraat in Burcht is een schot in de roos. De fietsenstalling waar mensen hun fiets kunnen parkeren in een afgesloten en...

Running Team Sinaai beloont doorzetters

SINAAI. Running Team Sinaai zette zaterdagavond tijdens haar algemene ledenvergadering de laureaten in de bloemetjes.  De laureaten zijn de leden die het afgelopen jaar het meest aanwezig zijn...