Tiende Grote Prijs Stad Lokeren

LOKEREN. De Lokerse Atletiekvereniging organiseert op zondag 25 juni voor de tiende keer de Grote Prijs Stad Lokeren. Dat is een atletiekwedstrijd die heel wat (top)atleten uit binnen- en buitenland naar de blauwe Mondo-piste in het Oscar Van Rumst-stadion lokt.

In eigen land wordt de wedstrijd zien als laatste voorbereidingswedstrijd voor het BK atletiek terwijl buitenlanders dit beschouwen als een testwedstrijd voor de komende Europese jeugdkampioenschappen en het WK in Londen.

Dat het meer dan de moeite waard zal zijn bewijzen de meer dan 1000 voorinschrijvingen uit maar liefst 30 landen. Wie de Grote Prijs Stad Lokeren wil bijwonen is zondag welkom in het Oscar Van Rumst-stadion aan de Sportlaan 4 te Lokeren. (mb)

 

Lees ook:

Pinksterwedstrijd RKHAV 

HULST (NL). De Zeeuws Vlaamse Atletiekvereniging RKHAV Hulst organiseert op maandag 16 mei 2016 haar jaarlijkse Pinksterwedstrijd.  

Atletiekmeeting afgelast

STEKENE. De atletiekmeeting die vanmiddag zou doorgaan op de gemeentelijke atletiekpiste aan de Sportstek is afgelast. Door de hevige en aanhoudende regenval van de voorbije dagen is de piste...