Start to swim in Temse

ImageTEMSE. Nog tot 23 november is het de Vlaamse Zwemweek. Het Temsese Scheldebad maakt van de gelegenheid gebruik om zwemmen te promoten via de actie ‘Start to Swim’. Start to Swim is recreatief baantjes trekken of afstandszwemmen aan de hand van een trainingsschema.

Het aanbod bestaat uit twee trainingen per week, begeleid door ervaren zwemtrainers, en één vrij te plannen training per week.

Op maandag en woensdag start om 9 uur de ochtendtraining, gevolg door een vrije training. De avondtrainingen starten op dinsdag en vrijdag om 20 uur, gevolgd door een vrije training.  Er zijn twee niveaugroepen. De eerste groep traint voor 250 meter zwemmen in 10 weken, de tweede groep doet hetzelfde voor 1000 meter. Zwemmers die de trainingen willen volgen, moeten minstens 16 jaar oud zijn.
De training van 10 lesweken kost 40 euro, goed voor de toegang tot het zwembad, 2 begeleide trainingen en 1 vrije training.

Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven kan in het Scheldebad op 03/710.13.60 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het boek ‘Start to Swim met Evy Gruyaert’ is ter beschikking in de bibliotheek. (mb)

 

Lees ook:

BEVEREN. Van 15 tot 23 november wordt in Vlaanderen de zwemweek georganiseerd. De betekent heel wat waterpret in de Vlaamse zwembaden. In een maatschappij vol stress en gehaast, kan een...