Hudiko Wielerteam Waasland begint aan de wintertraining

HAASDONK. Zondag 9 november gaat ook Hudiko van start met de wintertraining. Het bestuur wil er ook dit jaar voor werken om te zorgen de renners naar het voorjaar toe een degelijke basisconditie zullen hebben. Deze basiskonditie is zeer belangrijk voor een goed nieuw wielerseizoen 2009. De trainingen zullen 'al spelend' gebeuren maar vooral ernstig. De trainers zijn net zoals vorig jaar: Erwin Boeye, voor de renners vanaf nieuweling en Marc Boeye voor de aspiranten en miniemen.

 

Er wordt telkens afgesproken aan de Atletiekpiste van het recreatieoord 'De Ster' in St-Niklaas (ingang langs de Lange Rekstraat aan restaurant De Reinaert ). En dat elke zondag om 10u tot begin januari.


Er is gelegenheid tot het nemen van een douche en de kostprijs staat op gratis. De reeds aangesloten renners worden hierbij verwacht maar ook nieuwkomers zijn welkom. Op die manier kan men elkaar beter leren kennen. "Ook geïnteresseerden of toekomstige renners zijn van harte welkom", aldus nog secretaris Willy De Wael.(r.d.)