WAC Team traint op De Ster en wielerpiste Beveren

Image
De fit-o-meter biedt goede oefeningen aan.
WAASLAND. In de maand november organiseert het WAC Team Waasland op De Ster, elke zondagvoormiddag om 10u een algemene conditietraining  voor alle categorieën. Woensdagavond is pistetraining met de fiets te Beveren vanaf 18u30 en vrijdagavond wordt vanaf 18u30 skeeleren aangeboden eveneens op de wielerpiste te Beveren.

 

Ook de ouders mogen gerust mee komen doen. Er wordt beroep gedaan op een ervaren skeelertrainer zodat de renners de juiste technieken leren gebruiken om optimale trainingsvooruitgang te bekomen.

 

Er wordt voor een tentje gezorgd zodat men beschut is als het moet en er is warme soep aan de wielerpiste.(r.d.)

 

Image
De hele groep bij elkaar.

 

Lees ook:

De Wachteling op wacht aan het welzijnshuis

SINT-NIKLAAS. Na een tijdelijk verblijf aan de Stationsstraat, staat de Wachteling op z'n vaste stek aan het Welzijnshuis in de Abingdonstraat. Het beeld ontstond na een schrijfopdracht in het kader van...

Zwemmen in open lucht

REGIO. Dankzij het mooie weer zal dit weekend het 50 meter buitenbad in provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke geopend. Het buitenbad zal wel enkel toegankelijk zijn via het binnenbad. De...

Paul De Wachter stelt tentoon in Hulst

BURCHT. De Burchtse kunstenaar Paul De Wachter (Burcht) stelt samen met Anne Mannaerts (Terneuzen) tentoon in de Beeldentuin van het ’s Landshuis Steenstraat 37 Hulst NL.