Greg Van Avermaet peter Jeugdteam van Rudyco

HAMME/WAASLAND. De kersverse 'Flandrien 2008' Greg Van Avermaet heeft het peterschap over het jeugdteam van het Hamse wielerteam Rudyco aanvaard. De club uit Hamme vond de Hammenaar een voorbeeld voor de jeugd omwille van zijn inzet, doorzettingsvermogen en koersdoorzicht. Vanaf nu kunnen de jongeren Greg van iets dichterbij volgen.

 

Zo zal Greg in 2009 een training van de club bijwonen en ook is het de bedoeling dat hij de vragen van de jongeren beantwoordt op één van de infosessies die de club organiseert in 2009. Het jeugdteam zal op haar beurt Greg gaan aanmoedigen tijdens één van zijn profwedstrijden en de nieuwtjes van hem en zijn supportersclub op de voet volgen.
 
Het Rudyco Jeugdteam telt momenteel een 20-tal leden, van aspirant tot junior. De nadruk ligt op een multi-disciplinaire opleiding en veel fietsplezier. Nieuwe jongeren die bij de club willen komen kunnen de club contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (r.d.)