Wie neemt deel aan het Kampioenschap van het Waasland op rollen?

Image
Het podium met 8 fietsen staat klaar. Wie wil mee rijden in het Kampioenschap van het Waasland kan zich nu inschrijven.
HAASDONK. Het Hudiko Wielerteam Haasdonk pakt op zaterdag 29 november uit de 3de Grote Prijs Dexia Waasland - Kampioenschap van het Waasland op rollen. Wie onder de wielertoeristen of renners, uit om het even welke bond, een duo wil vormen kan zich nog inschrijven. Het koersen op rollen is ondertussen geëvolueerd tot een ultra modern gebeuren. Er wordt gereden op 8 fietsen in bv. een ploegentijdrit of een heuse ploegkoers. Er zijn ook reeksen sprint over 400 m en een afvalling. Deze koersevenementen trekken in Vlaanderen bijzonder grote belangstelling.

Onlangs was er nog in D’Hoogzaal in Bazel ten voordele van een actie Burkina Faso. In Kinrooi werd een driedaagse betwist, in Turnhout, Rijkevorsel of Heusden -Zolder werd gestreden voor bomvolle zalen. Het Waasland blijft niet ten achter! Voor Haasdonk zijn er nog plaatsen vrij voor renners. Iedereen kan er voor inschrijven voor een prijs van 10 euro per ploeg. Er kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of reeds gestort worden op 068-246 2091-64. Alle info is ook te bekomen op gsm: 0475.65.74.61.

De inzet is een ballonvlucht voor twee personen. Vorig jaar werd de eerste uitgave gewonnen door de gebroeders Pieter en Sander Cordeel. Die dus de eerste Kampioenen van het Waasland waren. De wedstrijden worden gereden in de Parochiezaal aan het Verwilghenplein te Haasdonk.Eerste start om 19u30. (Rolf Duchamps)