Wielerteam Waasland verwacht meer overwinningen

HAASDONK. Het bestuur van Wielerteam Waasland wil jongeren de kas geven om hun sport op een degelijke manier uit te oefenen. "Ze verdienen dat", zegt het bestuur. "Jongeren verdienen een kans om van hun hobby hun beroep te maken.  Als ‘ploeg’ willen wij hun die kans geven. We speken hier specifiek over de ‘ploeg’ omat een individu in de wielersport geen kans op overleven heeft."

Wielerteam Waasland weet dat in de moderne wielersport de ploegbelangen hoog aangeschreven staan. "Eén voor allen en allen voor één. Met die filosofie gaan we reeds ons vijfde jaar tegemoet van het vernieuwde Wielerteam Waasland."
Uiteraard dat het niet allemaal van zelf gaat. Veel hangt af van de sponsors en daar kan het Wielerteam van Willy de Wael op blijven rekenen omdat zij ook durven vooruitkijken en investeren. Het bestuur is hen dankbaar  maar ook alle medewerkers en het gemeentebestuur van Beveren worden in die dankwoorden betrokken.

En naar 2011 toe denkt de clubleiding dat de aangesloten renners rendement zullen halen uit de harde trainingsarbeid van de voorbije maanden. "Het aantal overwinningen in 2011 zal hoger liggen dan in 2010. Daar zijn we nu reeds van overtuigd. Als club zijn we in de breedte ook weer sterker geworden. We hopen dan ook een prachtig wielerseizoen tegemoet te gaan.", aldus het bestuur. Dat bestaat uit voorzitter Charles Verheggen (Burcht), ondervoorzitters Gino Dobbelaer (Sint-Niklaas) en Luc Van Eynde (Haasdonk), penningmeester Jo Van Hese (Belsele), secretaris Willy De Wael (Haasdonk), webmaster Bert De Moor (Moerbeke), raadgever  Marc Duquet (Uitbergen). Peter van de club is Tom Steels (Nieuwkerken).
De trainers voor 2011 zijn Peter Saey (Lokeren), Erwin Boeye (Zwijndrecht), Ief Verbrugghe (Steendorp) en bart Nonneman (Lokeren).
De clubdokter is Jettie Tempels (Sint-Niklaas), clubkinesist Jessie Heynderickx (Sint-Niklaas) en clubosteopaat Thierry De Belie (Belsele).
Medewerkers van Wielerteam Wasland zijn Sylle De Bock ( Temse), Philip Ott (Waasmunster) en Frans Harvent (Haasdonk).

Wielerteam Waasland heeft renners uit der ganse regio onder de vleugels genomen.
Uit Groot-Beveren zijn er weinig renners ook al is Haasdonk een deelgemeente: aspiranten Wout Van den Baere, Glenn Marin, Sasha Weemaes, nieuweling Yadu Van Acker, Jeffrey Bryssinck en Mathias De Beule. Juniores Michiel De Rycke en Glenn Rotty

Temse: miniemen Stef De Smet, Aquill De Wilde, Yarne Noens, Maxim Pauwels, Axel Rombauts en Stuart Van de Vel. Aspiranten Kyle Cap en  Entse Vermeulen. Nieuweling Scott Van de Vel.

Sint-Niklaas: Miniemen Davy Mues. Aspiranten Kwinten Stuer, Lennert Thibaut en Borre Van de Putte. nieuwelingen Maxim Lippeveld, Mathijs Verstraeten en Jonas Van Osselaer. Belofte Tom De Maesschalck, Olivier Smet, Stijn Van Hese en EZC Bram De Mol.

Kruibeke: miniem Wouter De Cleen. Nieuweling Stef Bryssinck. Junior Matthias Boeyens

Lokeren: Miniem Brian Symoens. Aspiranten Bradley Symoens, Lennert Van de Voorde en Trifonius Van Peteghem (Lochristi).Nieuwelingen Gillian De Beule en, Jannes De Vriese. Beloften Joshua De Smit, Thiemen Van Regenmortel en Simon Laureys .

Hamme: Miniem Marco Smet. Aspirant Alex Colman.Juniores Hannes Maes en Jelle Van de Mergel. Beloften Michiel Dieleman, Dieter Van der Stock en Sean Durinck

Sint-Gillis-Waas: Miniem Thibo Verhoeven. A1spirant Nicolas Verhoeven.Nieuweling Bjarne De Smedt. Juniores Dieter Anaert, Dieter Beauprez en Brecht Van den Branden.

Stekene: Nieuwelingen Benjamin Mechant en Pieter Persoon. Junior Pepijn Martens. Belofte Valentijn Martens.

Waasmunster: Beloften Jeroen Colman,  en Greg Van de Vijver. EZC Stefan Ott

Zwijndrecht/Burcht: Aspiranten Wouter De Vos, Viktor Verschaeve, Jens Van Haute en Jarno Liessens. Nieuweling Antoon Verschaeve.

Zele: Miniem Jonathan Van Acker. Aspranten Kenneth Caethoven en Jordi De Beule. Nieuwelingen Wito De Donder, Yornie Haentjens en Domminick Wiitouck. Junior Robin Praet. Belofte Timothy Vergeylen. Berlare: Nathan Baeyens.

Verder ook bij Dendermonde: aspirant Darryl Van Goethem, Sam Van Uytvange  en junior Ruben Coussens. Baasrode: miniem Matthew Van Schoor en nieuweling Axel Moens. Oudegem: Junior Njord De Petter.

Wachtebeke: aspirant Arno De Wilde en nieuweling Niels Carnoy. Hulst Nederland: aspirant Dylan Picavet. Bornem: nieuweling Jan Maximus en Jonas Moortgat.  Buggenhout: junior Gianni De Ridder. Londerzeel: junior Jago Goedefroy. Mortsel: junior Henri Gruwez. Moerbeke: Belofte Tom Michils. (Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

BEVEREN. Begin februari heeft het Wielerteam Waasland haar club voor het nieuwe seizoen voorgesteld. Op de voorstelling bleek dat de wielerclub vasthoudt aan de traditie om jongeren met een hart...

HAASDONK. Het Wielerteam Waasland is een grote familie van renners uit de ganse regio. We stellen ze voor: Miniemen : (13) De Cleen Wouter, De Smet Stef, De Wilde Aquill, Noens Yarne, Pauwels...

HAASDONK. Het bestuur van Wielerteam Waasland is zo goed als klaar voor het wielerseizoen 2010 en heeft de clubvoorstelling vastgelegd. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 8 januari om 20u in de...