Het WAC Team Waasland met nadruk op de jeugd

REGIO. De Wase verantwoordelijke van het WAC Team Waasland, Nancy Cappelle, leidde de voorstelling van de ploegen voor 2011. Ze blikte nog even terug op het seizoen 2010 dat een fijn wielerjaar was. Het ligt eigenlijk voor de hand dat bij een ploegvoorstelling en een terugblik ook woorden van dank vallen. "Ik wil iedereen nog eens bedanken voor het voorbije seizoen, de renners, onze begeleiders, de ouders, ons bestuur en alle vrijwilligers die altijd paraat hebben gestaan. Als ook onze sponsors die we zo broodnodig hebben,VHB marine,Veranda’s Leonard, Coertjens en Mac. Pascal Milliau die weer sponsort voor koek en drank tijdens onze trainingen. Ook bedankt om het eetfestijn met ze allen tot een succes te maken. Dit jaar is het op 17 september. Van Verscheuren Sport hebben we een portbagage gekregen voor onze volgwagen met dank aan de ex -Wereldkampioen Theo."

De begeleiders zorgden tijdens de wintermaanden voor  een goed gevuld en afwisselend programma. Ook zij kregen allen een, dikke merci. Miniemen en aspiranten voor jullie is de start op de piste ook begonnen en vanaf zondag gaan de aspiranten ook de weg op.

de renners

Het WAC-Team heeft 1 elite, 1 belofte, 3 junioren, 9 nieuwelingen, 15 aspiranten en 5 miniemen.

Elite z.c. en beloften.:
Gertjan Boeykens  en Jochem Smet uit Stekene.
Juniores:
Robin Meersman -Melsele, Mathijs Drumont – Temse.
Nieuwelingen:
Jarne Ost - Bornem, Emmanuel Leeman - Sint-Pauwels, Stef Vercauiteren - Sinaai, Django Waterschoot, Cisse Deckers, Frederik Drumont - Temse, Jonas Van Cauteren - Haasdonk, Atlas Baert - De Klinge en Steve Verschueren - Sint-Niklaas.

Aspiranten: 12 jaar:
Ajax Baert - De Klinge en Gerben Van Houte - Vrasene.
Aspiranten 13 jaar:
Ruben Apers, Cedric Beck,Jary Winters - Vrasene, Jules deckers, Vince Miliau - Temse, Yentel Smet - Hoboken, Bram Vaerwijck - Nieuwkerken.
Aspiranten 14 jaar:
 Roeland Braem, Gerben de Kever - Stekene, Toon Vercauteren - Sinaai, Yannick Verdickt - Sint-Niklaas, Wouter Wittewrongel - Beveren en Yentl Nachtegael - Nieuwkerken.

Miniemen 8 jaar:
Jado Bleyenberg - Kieldrecht.
Miniemen 10 jaar:
Sybren Van Houte - Vrasene.
Miniemen 11 jaar:
Gregory Heyndrickx - Puurs, Quinten Huybrecht - Sint-Niklaas en Indy Apers - Nieuw Namen (NL)

Het WAC Team kan ook beroep doen op heel wat medewerkers en begeleiders. De aspiranten worden begeleid door Marc van Vlierberghe (Vrasene), Tommy Vercauiteren (Sinaai) en Johan Deckers (Temse).
De miniemen kunnen rekenen op Luc Beck en Steven Van Houte uit Vrasene en Dave Bleyenberg uit Kieldrecht.
De verantwoordelijken voor de EZC & Beloften zijn Marcel Geerts uit Brecht en Benny Van Heurck van Linkeroever. De verantwoordelijke van de juniores en nieuwelingen is: Peter Huybrecht uit Sint-Niklaas. (Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

De Wachteling op wacht aan het welzijnshuis

SINT-NIKLAAS. Na een tijdelijk verblijf aan de Stationsstraat, staat de Wachteling op z'n vaste stek aan het Welzijnshuis in de Abingdonstraat. Het beeld ontstond na een schrijfopdracht in het kader van...

Zwemmen in open lucht

REGIO. Dankzij het mooie weer zal dit weekend het 50 meter buitenbad in provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke geopend. Het buitenbad zal wel enkel toegankelijk zijn via het binnenbad. De...

Paul De Wachter stelt tentoon in Hulst

BURCHT. De Burchtse kunstenaar Paul De Wachter (Burcht) stelt samen met Anne Mannaerts (Terneuzen) tentoon in de Beeldentuin van het ’s Landshuis Steenstraat 37 Hulst NL.