Beveren Lions behoorlijk actief

BEVEREN. De afgelopen week hebben de seniors niet minder dan 5 wedstrijden gespeeld. Brasschaat was een maatje te groot zodat de Leeuwen met 13-1 en 10-4 verloren.

De enige hits kwamen er van Kevin Reyns, Robin Reyns, Bram Van de Biest, Davy De Ridder en Thomas Van den Eynde.

De midweek wedstrijd tegen Greys was al een stuk beter. Beveren maakte zelfs het eerste punt met een homerun van John Paul Morgan. De thuisploeg kon er alleen maar naar kijken en kon enkel in de 4e inning langszij komen. Anerson Gerdel hield van op de heuvel alles tegen en groeit stilaan naar zijn hoogtepunt in de Belgische competitie. Merijn De Clerck, Johnny Rodriguez  en John Paul Morgan lieten hun hit noteren maar moesten lijdzaam toezien dat na deze spektakelwedstrijd ze toch nog de duimen moesten leggen met een 4-1 nederlaag.

thuiswedstrijden

De thuiswedstrijden tegen Pioneers moesten de kentering inluiden. Robin Reyns en Tim Geys moesten de eerste wedstrijd op de heuvel. Van bij de start was het aanvallen geblazen. Kevin Reyns, Thomas Van den Eynde, Robin Jacobs en Alfredo Metz sloegen hun hit zodat er twee mooie punten werden gescoord. Enkel in de 5e inning waren Alfredo Metz en Jordy Stuer aan het kanon zodat er mede door fouten van Pioneers de score op 5 punten kwamen te staan. Ondanks een hit van Robin Jacobs ging de deur dicht bij Beveren zodat Pioneers het laken met 5-9 naar zich toe trok.

In de tweede wedstrijd liet Beveren zijn ware gelaat zien. Anderson Gerdel moest de 2e wedstrijd mede bewijzen dat Beveren in de rangschikking niet op zijn plaats stond. Het werd een ware onemanshow. 

Pioneers kon zich in de wedstrijd niet laten zien en Beveren maakte het af in 7 innings met een 11-0 score. De punten kwamen binnen via Alfredo Metz, Kevin Reyns, Johnny Rodriguez, Robin Reyns, Robin Jacobs, John Paul Morgan, Jonathan Beck en Jordy Stuer. Anderson kreeg als pitcher slechts één hit tegen. 

pupillen

Pioneers moest het onderspit delven tegen het sterke Beveren en werd ingeblikt met 27-14 cijfers. Senne Van Rykel, Pieter-Jan Callens, Lode Belis, Joren Renard, Rik Joossen, Zita Heyrman, Kobe Van Ballaert en Kato Van Poucke maakten er een droomwedstrijd van. 

kadetten

Ook de kadetten maakten er een festijn van tegen Afterburners uit Heist-op-den-Berg. Met 19-5 de bezoekers huiswaarts sturen was een feestje waard. Vooral Drew Van Hal, Jelle Geerts, Caroline Smits, Duncan De Kerf en Niels Van Hove lieten zich positief opmerken. Beveren is met zijn team groter en sterker geworden. (mb)

 

 

Lees ook:

BEVEREN. Waar de Beveren Lions vorige week een teleurstellend weekend beleefden, zat het de teams dit weekend beter mee. De seniors wonnen hun wedstrijd tegen huidige lijstaanvoerder Gent...

BEVEREN. De Beveren Lions hebben na de wintertrainingen de wedstrijden hervat. De jeugdploegen starten later maar de junioren hebben hun start tegen Borgerhout alvast niet gemist. De tegenstander...

BEVEREN. De Beverse bassball en softballvereniging Beveren Lions heeft een klein rampweekend achter de rug. De seniors begonnen tegen Louvain-La-Neuve heel agressief en scoorden meteen 2 punten via...

BEVEREN. De ploeg van coach Gerda Cools en Christel Van Hove hebben in de laatste wedstrijd van het seizoen de kroon op het werk geplaatst. De kadetten van Beveren Lions speelden kampioen in de...

BEVEREN. Bij de eerste wedstrijd van het softballseizoen kreeg de mannenploeg van Beveren Lions meteen de kampioen van vorig jaar, de Chicaboo's uit Stabroek, voor zich. Bij hen stond Paul...

BEVEREN. Slechts twee teams van baseball- en softballploeg Beveren Lions konden het voorbije weekend hun wedstrijd winnen.