Temse zoekt natuurouders

TEMSE. De groendienst van Temse is op zoek naar ouders, grootouders of andere geïnteresseerden die als natuurouder leerkrachten willen helpen bij lessen rond milieu en natuur. Om de geïnteresseerden te begeleiden organiseert Temse een gratis cursus natuurouders, begeleid door een lesgever van de provincie Oost-Vlaanderen. De cursus bestaat uit 4 halve lesdagen en een ervaringsles. 

Wie meer wil weten, is op donderdag 24 november om 19.30 uur welkom op de informatieavond in vergaderzaal De Arcke op de vijfde verdieping van AC De Zaat aan het Frans Boelplein 1.  (mb)

info: 03/710.12.36, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Lees ook:

KRUIBEKE. Zo'n 300 lagere schoolkinderen hebben woensdag en donderdag ruim 900 boompjes gepland in de polders van Kruibeke. Er werden drie soorten gepland: eenstijlige meidoorn, sleedoorn en...

TEMSE. Temse heeft momenteel een groep van een vijftal vrijwillige natuurouders die leerkrachten bijstaan in de organisatie en uitvoering van natuuractiviteiten. Het gemeentebestuur wil de groep...