Euromarkt 2012 krijgt vorm

SINT-NIKLAAS. Begin augustus wordt Sint-Niklaas gastheer voor de leden van de Europese Unie. Op de Euromarkt 2012 zullen ruim 150 marktkramers uit de 27 landen van de Europse Unie aanwezig zijn. De Euromarkt is een zesjaarlijks evenement dat 120.000 bezoekers verwacht. 

De voorbereidingen voor het grootste evenement startten reeds in september 2011. Tot hiertoe zijn al marktkramers uit 20 Europese landen ingeschreven. De organisatie probeert nu de nodige contacten te leggen om marktkramers uit Slowakije, Finland, Estland, Griekenland, Litouwen, Portugal en Denemarken naar de ballonstad te halen. Wie contacten heeft met marktkramers of ambachtslui uit één van deze landen, mag deze voordragen aan de coördinator van de Euromarkt, Caroline Leysen via 03 760 91 76 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Euromarkt 2012 vindt plaats van vrijdag 3 tot zondag 5 augustus 2012 op de Grote Markt. Naast marktkramers en ambachtslui voorziet de organisatie live-muziek en een groot terras. (mb)

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. De vijfde editie van Euromarkt lokte naar schatting zo’n 70.000 à 80.000 bezoekers naar de Grote Markt van Sint-Niklaas. Het hele weekend stond in het teken van marktkramers en...

SINT-NIKLAAS. Op 4 en 5 augustus vindt op de Grote Markt van Sint-Niklaas de zesjaarlijkse Euromarkt plaats. Dat is een Europese markt waarbij marktkramers en ambachtslui uit alle 27 Europese...