COVID-19 update AZ Nikolaas (30.10.2020)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Momenteel zijn er in AZ Nikolaas en AZ Lokeren 101 patiënten opgenomen die positief hebben getest op COVID-19. Daarvan worden er 14 behandeld op intensieve zorgen. Daarnaast zijn er 15 patiënten opgenomen die nog wachten op hun testresultaat. 

 

Lees meer...

COVID-19 update AZ Nikolaas (29.10.2020)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Momenteel zijn er in AZ Nikolaas en AZ Lokeren 101 patiënten opgenomen die positief hebben getest op COVID-19. Daarvan worden er 11 behandeld op intensieve zorgen. Daarnaast zijn er 7 patiënten opgenomen die nog wachten op hun testresultaat. 

 

Lees meer...

COVID-19 update AZ Nikolaas (28.10.2020)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Momenteel zijn er in AZ Nikolaas en AZ Lokeren 101 patiënten opgenomen die positief hebben getest op COVID-19. Daarvan worden er 10 behandeld op intensieve zorgen. Daarnaast zijn er 8 patiënten opgenomen die nog wachten op hun testresultaat. 

 

Lees meer...

Digitaal alternatief voor de avond van de economie

SINT-NIKLAAS. De jaarlijkse avond van de economie gaat dit jaar omwille van de coronacrisis niet door. In plaats daarvan komt er een digitaal alternatief op donderdag 29 oktober.  Tijdens het netwerkevent voor Sint-Niklase ondernemers wordt jaarlijks de ‘starter van het jaar’, ‘retailer van het jaar’, ‘bedrijf van het jaar’ en sinds vorig jaar ook de ‘horecazaak van het jaar’ bekend gemaakt. 

 

Lees meer...

COVID-19 update AZ Nikolaas (27.10.2020)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Momenteel zijn er in AZ Nikolaas en AZ Lokeren 93 patiënten opgenomen die positief hebben getest op COVID-19. Daarvan worden er 9 behandeld op intensieve zorgen. Daarnaast zijn er 8 patiënten opgenomen die nog wachten op hun testresultaat. 

 

Lees meer...

Hoofdwerken op de N70 starten begin 2021

BEVEREN. De hoofdwerken bij de heraanleg van de N70 starten begin 2021. De zone is verdeeld in 7 werfzones. De aannemer start met de aanleg van de nieuwe ovondes. Die kunnen dienen als veilig keerpunt op het moment dat de aannemer in de herfst van 2021 start aan het smallere gedeelte van de N70, vanaf het kruispunt met de Elisabethlaan tot aan de Carrefour. 

 

Lees meer...

Werken Beveren: fietspad Meersen twee weken afgesloten

BEVEREN. Het Agenschap Wegen en Verkeer is midden september gestart met de aanleg van een bufferbekken in de buurt van het Pareinpark. Tot hiertoe bleef het fietsen Meersen, dat langs het nieuwe bufferbekken loopt, toegankelijk. Daar komt vanaf 31 oktober verandering in. Het fietspad wordt dan voor twee weken afgesloten omdat de aannemer dan start met afvoer van grond uit het bufferbekken. Daardoor zullen dagelijkse meerdere grondtransporten het fietspad kruisen. Fietsers volgen een korte omleiding langs de Hertogin Margarethalaan en Pareinlaan. 

 

Lees meer...

COVID-19 update AZ Nikolaas (26.10.2020)

SINT-NIKLAAS/LOKEREN. Momenteel zijn er in AZ Nikolaas en AZ Lokeren 81 patiënten opgenomen die positief hebben getest op COVID-19. Daarvan worden er 8 behandeld op intensieve zorgen. Daarnaast zijn er 5 patiënten opgenomen die nog wachten op hun testresultaat. 

 

Lees meer...

Zomerzoektocht van Ons Streven was opnieuw succes

TEMSE.  Voor de twintigste editie van haar zomerzoektocht pakte Milieuwerkgroep Ons Streven vzw uit met een zoektocht over een afstand van 42 kilometer. Het gros van de deelnemers kwam uit Temse, Tielrode en Sint-Niklaas. Ook Beveren, Lokeren en zelfs Opwijk en Ruisbroek waren vertegenwoordigd. Net als vorig jaar hadden deelnemers keuze uit twee wedstrijden: een fotozoektocht naar logo’s van bedrijven of verenigingen en een traditionele zoektocht met een reeks vragen. 

 

Lees meer...

Vandaag opent COVID-screeningcentrum aan Sinbad

SINT-NIKLAAS. Vandaag opent AZ Nikolaas haar afnamecentrum voor screening COVID-19 zonder symptomen op de nieuwe locatie aan het Sinbad. Het centrum zat tot hiertoe in de Japanse kers op de spoedparking aan het ziekenhuis. Het afnamecentrum is geopend op weekdagen van 12.00 tot 18.00 uur, in het weekend van 12.00 tot 20.00 uur. Je kan er terecht na doorverwijzing door de huisarts.

 

Lees meer...