Gezocht: figuranten voor de film 'De storm'

REGIO. Tussen 30 oktober en 24 november draait regisseur Ben Sombogaart z’n nieuwe film 'De storm', met hoofdrollen voor Sylvia Hoeks en Dirk Roofthooft, in Tielrode. 'De storm' speelt zich af in de jaren 1950 en gaat over de watersnoodramp in Zeeland. Casting Studio zoekt een groot aantal figuranten voor deze film.

Concreet zoekt Casting Studio mannen tussen 20 en 85 jaar, zonder baarden, niet te lang haar (niet over de oren) en met een maximum confectiemaat 52. Ook vrouwen worden gezocht. Vrouwelijke figuranten zijn tussen 20 en 85 jaar oud, hebben niet te kort haar, hebben geen geverfd, geblondeerd haar en ook geen coupe soleil en hebben een maximum confectiemaat 40-42.

Een opnamedag kan tot 12 uren duren. Daarvoor krijgen figuranten 35 euro. Omdat de film zich afspeelt tijdens de watersnoodramp van 1953 in Zeeland zal er op de set veel regen, storm en nattigheid gecreëerd worden.

Wie zich kandidaat wil stellen, stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van 'De Storm', naam en voornaam, telefoonnummer(s), adres (straat, huisnummer, poscode en gemeente), geboortedatum, lengte, confectiemaat, schoenmaat, recente foto's (close-up en totaal) en beschikbaarheid (vermeld, indien mogelijk, de periode dat je zeker niet vrij bent). (mb)

 

 

Lees ook:

Filmset 'De Storm' in overstromingsgebied van Tielrode.REGIO. Morgen, woensdag 30 september, gaat de Nederlandse film ‘De Storm’ in première. De film gaat over de watersnood uit...