Speelplein Bartje zoekt m/v met talent

ImageKIELDRECHT. In 2009 doen Speelplein Bartje en de gemeente Beveren verder met de nieuwe speelpleinwerking in Kieldrecht. Maar Bartje zoekt nu toch medewerking van jongens en meisjes die 16 jaar zijn geworden en ouder, die voldoende lef hebben, die zin in avontuur hebben, bij wie het fun-orgaan al begint te kriebelen en die willen kennismaken met een mega toffe super amusante bende.

Wie zich tijdens de zomervakantie altijd al te pletter wilde amuseren, is nu bij Speelplein Bartje aan het goede adres. Zij organiseren tijdens de zomermaanden een speelzomer voor kinderen van 4 tot 14 jaar, sinds vorig jaar ook in Kieldrecht. Alle jongens en meisjes kunnen animator worden bij Speelplein Bartje en één of meerdere weken meespelen!

Men krijgt als vrijwilliger zelfs een vergoeding voor het geleverde fun-gehalte. Maar ook buiten de zomermaanden kan men nog altijd spelen met de kinderen want de animatoren van Bartje begeleiden ook allerhande leuke activiteiten van de Grabbelpas in de andere schoolvakanties (georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst - en ook hier kan je een centje mee bijverdienen!).

Wie interesse heeft komt naar de playdate van Speelplein Bartje op vrijdag 13 februari  om 19u30 tot ongeveer 21u30 in de lokalen van GO De Zonnewijzer in de Beukenlaan 9 in Kieldrecht!
De playdate is niets minder dan een ongelooflijk leuke avond vol van plezante activiteiten en nuttige info om volledig overtuigd te worden. Wie komt kan het laten weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Waar men ook, altijd terecht kan voor extra vragen.

Wie nog niet weet of hij liefst in Kieldrecht of in Beveren meewerkt heeft nog tijd genoeg om te kiezen. Men krijgt nog een laatste kans op zaterdag 4 april (in Beveren). Ook wie graag wil spelen met kinderen met een handicap, is welkom. Want op Speelplein Bartje spelen kinderen met een handicap gewoon mee!
Wie in 2009 16 jaar wordt (of ouder) kan ook deelnemen aan de Cursus Animator (van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk). Wie zich voor die cursus inschrijft, heeft meteen een streepje voor! (Rolf Duchamps)

 

Lees ook:

WAASLAND. De dienst Welzijn van Oost-Vlaanderen heeft aandacht voor speelpleinen voor kinderen met een handicap. Ook zij komen heel graag naar een speelplein. Het is echter wel zo dat een aantal...