'Het lege ei' nieuw boek van auteur Hedwig Van de Velde

Image
Auteur Hedwig Van De Velde heeft een nieuw boek uit.
ZWIJNDRECHT. De Zwijndrechtse schrijver Hedwig Van de Velde stelt zaterdag 3 oktober in de Piet Elshoutzaal van het SteM, Zwijgershoek te Sint-Niklaas, zijn nieuw boek voor. Het kreeg de titel mee “Het lege ei.”. Samen met de boekvoorstelling wordt ook de tentoonstelling 'Impressioni de Toscana' geopend.

Image
De cover van 'het lege ei'
In 'Het lege ei', vertelt Hedwig Van de Velde het boeiend levensverhaal van ene Filippo Brunelleschi, een geniaal architect en één van de grondleggers van de renaissance.
Opnieuw wendt de Zwijndrechtse auteur zijn vlotte schrijfstijl aan en levensechte personages brengen het bruisend Italië van de 15de eeuw tot leven. Het boek wordt uitgegeven door het Davidsfonds.

De voorstelling en opening van de expo vangen aan in het SteM om 19u30. De verwelkoming zal gebeuren door de voorzitter van het Davidsfonds van Sint-Niklaas, Chris De Beer. 'Het Lege ei' wordt voorgesteld door Veerle Moureau van uitgeverij Davidsfonds.
De auteur zelf vertelt over zijn boek en leest er uit voor. De gelegenheidstentoonstelling 'Impressioni di Toscana' wordt ingeleid door Sofie Potiaur en geopend door schepen Lieve Van Daele. Tijdens een receptie zal auteur Hedwig Van de Velde het boek signeren.

De boekvoorstelling en de opening van de tentoonstelling lopen in samenwerking met Davidsfonds afdeling Sint-Niklaas, 'Anfiteatro, Amici della cultura Italiana' en Uitgeverij Davidsfonds /Infodok.
'Het lege ei' kost 15,95 euro.(R.D.)