Minder Mobielen Centrale zoekt chauffeurs

SINT-GILLIS-WAAS. Vrijwilligers van de Minder Mobielen Centrale (MMC) zorgen ervoor dat mensen met verplaatsingsproblemen en een beperkt inkomen toch bij de dokter geraken, boodschappen kunnen doen of familie kunnen bezoeken. De Minder Mobielen Centrale zoekt nieuwe chauffeurs die zich op vrijwillige basis willen engageren.

De vrijwilligers bij de MMC zijn op bepaalde dagen of uren beschikbaar en krijgen hun reiskosten vergoed aan 0,30 euro per kilometer door de gebruiker. Wie in het bezit is van een geldig rijbewijs en een geldige verzekering en wil meewerken aan de Minder Mobielen Centrale, kan contact opnemen met Nele Stevens op het telefoonnummer 03/727 14 84. (mb)

 

 

Lees ook:

TEMSE. De Minder Mobielen Centrales (MMC), door Taxistop opgericht om mensen met verplaatsingsproblemen en een beperkt inkomen toch de nodige transportmogelijkheden te geven, zoekt vrijwilligers.

ZWIJNDRECHT. De MMC Burcht gaat een andere weg op want ze zal vanaf 2009 worden verzorgd door het OCMW, maar aan de werking zal maar weinig veranderen. De verantwoordelijke is thans de vroegere...

De huidige verantwoordelijken hebben de pioniers in de symbolische bloemen gezet, en met zijn allen beleefde MMC-Burcht een gezellige avond, in aanloop naar een nieuw en vruchtbaar jaar in dienst...