Stan Van Samang peter van Sint-Niklase musical

Image
Zanger/acteur Stan Van Samang is peter van de nieuwste productie van Musical Exchange.
SINT-NIKLAAS. VZW Musical Exchange zit in volle voorbereiding van een nieuwe musical die op 26 december in première zal gaan. Ruim 20 jongeren brengen dan 'The Artistocat Kids', een musical van Disney. Zanger en acteur Stan Van Samang heeft het peterschap van de musical op zich genomen.

Musical Exchange koos de Wijgmaalse artiest omdat hij zelf ook zingt en acteur. "Maar een musical is toch nog iets anders", weet Stan Van Samang te vertellen. De zanger/acteur zag het stuk voor het eerst op de persvoorstelling afgelopen zaterdag. "Ik ben onder de indruk van wat ik hier al heb gezien", zegt Van Samang. "Ik ben blij dat ik het peterschap heb aanvaard. Het was afwachten want als je een peterschap aanvaard weet je nooit zeker wat je te zien zal krijgen." De zanger engageert zich niet snel voor een peterschap maar voor het project van Musical Exchange was ie snel gewonnen. "Soms vraag ik me af waarom mensen bij mij aankloppen maar in dit geval klopt het plaatje. Ik weet wat het is om op de planken te staan en te zingen."

Musical Exchange zal kunnen rekenen op Stan Van Samang want hij wil een echte peter zijn. "Ik wil echt aanwezig zijn, repetities volgen. Kortom, er zijn voor de groep.", klinkt het veelbelovend. (mb)

 

 

Lees ook:

Zaterdag kon (bijna) iedereen in z'n kostuum repeteren. SINT-NIKLAAS/BELSELE. De jongens en meisjes van Musical Exchange zijn gestart met de laatste spurt naar de première van de musical 'The...

Musical Exchange brengt Disney's Aristocat Kids in de Sint-Niklase Stadsschouwburg.SINT-NIKLAAS. Het worden beslist aangename kerstdagen in Sint-Niklaas. Ruim 40 jaar na de film brengt Musical...