Pieto!nk walk for life

ImageHAMME. Vier animatoren van de Hamse speelpleinwerking 'Pieto!nk' stappen komende zondag, 20 december, van Hamme naar het glazen huis op het Woodrow Wilsonplein te Gent. De actie werd ' Pieto!nk walk for life' gedoopt en start zondagmorgen om 9 uur. De opbrengst gaat naar de actie 'Music For Life'.

"Barstend van energie en enthousiasme zullen de animatoren op zondagmorgen om 9 uur vertrekken op de markt van Hamme.", klinkt het enthousiast. Kim Copejans, Charlotte Peeters, Joke Dierickx en Nicky Wilssens vertrekken vanop de Hamse Markt naar Zele en stapt verder via Overmere, Kalken, Laarne en Gentbrugge, om ten slotte in Gent aan het glazen huis op het Woodrow Wilsonplein aan te komen. Het viertal zal dan een wandeltocht van 40 kilometer onder voetzolen hebben. Elke kilometer wordt gesponord. Op die manier hoopt Pieto!nk een mooie bijdrage te kunnen afgeven in het glazen huis.

Wie de moedige stappers willen aanmoedigen, kan hun wandelroute terugvinden op de website pietoink.be of stuurt een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)