Boek over familie Wilford in Temse

TEMSE. De  Koninklijke Postzegel- & Ruilkring van Temse viert haar 80ste verjaardag met een uitgave over de familie Wilford, een familie die in alle delen van de Temsese maatschappij haar stempel drukte. Het boek is gebaseerd op een studie die Walter Jansegers, voorzitter van de postzegel- en ruilkring, maakte over de familie.

Hij werkte hiervoor samen met Mary Nowé Wilford - rechtstreekse afstammeling van stamvader William Wilford, 1803-1868 -, het gemeentebestuur, de Koninklijke Postzegel- & Ruilkring Temse, kunstkring Anders 23 e.a. Naast de rol die de familie in de Temsese samenleving heeft gespeeld bevat het boek ook een biografie van de belangrijkste leden van de familie.

Het boek wordt op zaterdag 10 april om 20 uur vorogesteld in de feestzaal van het gemeentehuis tijdens de opening van het toeristisch seizoen. Het rijkelijk geïllustreerde  boek is enkel verkrijgbaar door voorinschrijving. Het kost 20 euro en kan besteld worden bij de auteur: 03/771 45 83, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., rekening KPZK Temse: 088-2118758-79. (mb)

 

 

Lees ook:

TEMSE. De mijnenveger Bernisse werd 70 jaar geleden gebouwd om de intussen ter ziele gegane Boelwerf in Temse. Dat vond de vzw Op Stoapel een mooie gelegenheid om het schip opnieuw naar Temse...

TEMSE.  Gisteren, zondag 13 mei, organiseerde de jeugdraad op het marktplein de Speelkaai, een evenement waarbij kinderen zich konden uitleven op springkastelen en attracties. Kinderen konden er ook...