BavarWaas zorgt voor zoete zomer

Na 8 jaar Wase Streekgerechtenwedstrijd gooit Toerisme Waasland het over een andere boeg. De culinair strijd tussen chefkoks uit de streek verdwijnt. Tegelijk moedigt Toerisme Waasland chef koks aan om zoetigheden met producten uit de regio te bedenken en te bereiden. Restaurants, brasseries en tearooms kunnen meedoen met de actie. "Gebak, pudding, ijs, versnaperingen, ... kortom alle streekeigen tussendoortjes verdienen een plaats op de kaart.", klinkt het. Toerisme Waasland wijst liefhebbers van al dat lekkers graag de weg naar de deelnemende horecazaken met een brochure, gelinkt aan de bestaande wandel- en fietsroutes en het toeristisch aanbod. Geïnteresseerde horecazaken kunnen nog tot 30 maart inschrijven om deel te nemen aan BavarWaas bij Toerisme Waasland, Grote Markt 45 te Sint-Niklaas (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). (mb)