Nieuwe vrijetijdsbrochure voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Image
cover van de nieuwe vrijetijdsbrochure 'Ravotter', ontworpen door Margot Fonteyn.
WAASMUNSTER. De gemeente heeft een eerste vrijetijdsbrochure voor kinderen van 4 tot 12 uitgebracht. Het kreeg de naam van ‘Ravotter’. De cover werd ontworpen door de 11-jarige Margot Fonteyn uit Waasmunster. Ze leverde zowel de tekening voor het ontwerp van de cover als ook de naamgeving ‘De Ravotter’, n.a.v. een wedstrijd die de gemeente hiervoor uitschreef.

Deze folder bevat alle jeugd-, sport- en culturele activiteiten die tijdens de zomer van 2010 plaatsvinden te Waasmunster. Op 20 en 21 mei werd deze folder reeds in de  brievenbus bij alle inwoners van Waasmunster gedeponeerd.  Hierin zitten alle grabbelpasactiviteiten van de zomervakantie vervat en ook alle zomeractiviteiten van de andere gemeentelijke diensten (sport, cultuur, bibliotheek, GC Hoogendonck en de dienst Kinderopvang).

Schepen van cultuur en jeugd,Dominique Roelandt: "Terwijl vroeger elke gemeentelijke dienst de ouders en kinderen apart bestookte met folders, brochures en aankondigingen, bundelen we vanaf nu alle informatie over het zomeraanbod juli/augustus, voor kinderen en jongeren  in één brochure die huis aan huis wordt bezorgd."

Het is  in deze brochure dat de 26ste editie van het Sportkamp, leuke en spannende activiteiten van de Vrijetijdsweek, het gevarieerd aanbod van de Grabbelpas, de verrassende Speelpleinwerking en de Kinderopvang kan ontdekt worden. Elk kind kan zo zijn/haar favoriet zomerprogramma samenstellen.

De schepen gaat er van uit dat aan alle deelnemende kinderen een onvergetelijke zomer in Waasmunster wordt bezorgd! Ook kinderen van buiten de gemeente zijn zelfs welkom! (Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

BEVEREN. Kleuters tussen 2,5 en 6 jaar kunnen op zondag 26 april naar hartenlust ravotten in sporthal De Meerminnen. Alle activiteiten van de jaarlijkse Ravotterkesdag staan dit jaar in teken van...