CD&V start gesprek "In alle straten" te Meerdonk

SINT-GILLIS-WAAS. Maandag heeft het CD&V -bestuur de bestuursverkiezingen van 21 november bekrachtigd en geofficialiseerd.  Steven De Beule wordt bevestigd als voorzitter. Maar er zijn meer voorzitters. Gino Bukacki is deze van Jong CD&V  en Omer De Mey van de CD&V-senioren. De voorzitter van CD&V Vrouw en Maatschappij is Annick Boon.  Verder werden ook de sectievoorzitters aangesteld met voor Sint-Gillis-Waas: Gino De Waele, voor Sint-Pauwels: Annic Cornu, voor De Klinge: August De Kimpe en voor Meerdonk: Tim Nagels.  Congresafgevaardigden werden: Godelieve De Meyer, Johan De Smet, Peter Van de Putte, Sofie Van Landeghem, Remi Audenaert, Danny Verstraeten en Annick Vercauteren.
Naast de offici?le verkozenen werd Guido Sertyn ondervoorzitter, Jeroen Keppens secretaris en Rita Van Remoortere  is penningmeester.
De nieuwe bestuursploeg nam al onmiddellijk initiatief en zal maandelijks de organisatie 'In alle straten" opstarten. Bedoeling is dat CD&V -mandatarissen verschillende groeperingen uit de gemeente ontmoeten en hiermee een gesprek voeren.  Kortom een gesprek met alle inwoners van Sint-Gillis-Waas. Zo brengt CD&V vrijdag 17 december reeds een bezoek aan de Chiro van Meerdonk. Ze vinden het belangrijk dat jongeren hun stem kunnen laten horen.  Met het bezoek aan een jeugdvereniging brengt de partij het algemeen jeugdbeleid van de gemeente in de schijnwerper.  Voorzitter Steven De Beule vindt dat dit de basis vormt om het beleid af te stemmen op de suggesties en opmerkingen van de jeugd zelf.
Groeperingen of particulieren die wensen in te gaan op het initiatief 'In alle straten", kunnen contact opnemen met CD&V-voorzitter Steven De Beule op 0475/63.96.96. (F)