Wie is bezig met een ontwikkelingsproject?

KRUIBEKE. De Raad voor Ontwikkelingssamenwerking van Kruibeke wil een brochure samenstellen waarin alle ontwikkelingssamenwerking wordt beschreven. Daarom doet de raad een oproep naar de bevolking van Kruibeke. Wie zich op eigen houtje, via een familielid of via een erkende NGO inzet voor ontwikkelingssamenwerking, wordt gevraagd dat kenbaar te maken bij de raad. 

"Werk je mee aan een landbouwproject, steun je ergens een schooltje, een weeshuis, een ziekenhuis, alles komt in aanmerking, en laat het ons weten.", laat Jan Smet, voorzitter van de Raad voor Ontwikkelingssamenwerking weten. "Ook indiviuelen die ergens bijvoorbeeld een Nonkel pater of een missionaris steunen komen in aanmerking."

Wie zijn of haar project meldt, beschrijft het project in enkele regels, voorziet informatie over zichzelf, contactgegevens en hoe anderen het project kunnen steunen. Alle informatie wordt tegen eind augustus verzameld door Diane De Mayer van het secretariaat van de gemeente, op de eerste verdieping in de Brouwerij. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Jan Smet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

KRUIBEKE. De Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking van Kruibeke heeft alle initiatieven rond ontwikkelingssamenwerking gebundeld in een brochure. De brochure 'Lokale initiatieven...