Erik Blommaert volgt overleden André Lardon op

KRUIBEKE. CD&V Kruibeke draagt Erik Blomaert voor als nieuwe schepen. Blommaert moet de onlangs overleden André Lardon opvolgen. Lardon was als vijfde schepen verantwoordelijk voor onder meer cultuur, tewerkstelling, milieu en openbaar groen, mobiliteit, toerisme en patrimonium. Blommaert legt vanavond de eed af. 

Erik Blommaert is 51 jaar en is geboren en getogen in Kruibeke.  Hij is gehuwd en vader van 3 dochters. Op politiek vlak is hij al jaren aktief. Sinds januari 1989 zetelt hij in de gemeenteraad. In de huidige legislatuur vertegenwoordigt hij Kruibeke in een aantal intercommunales.In zijn functie als fractieleider wordt hij opgevolgd door Filip Vercauteren.

Als schepen wil Erik Blommaert op constructieve wijze verder werken aan de weg die zijn voorganger was ingeslagen en wil op de diverse beleidsdomeinen voor de nodige continuïteit zorgen. Om die voornemens waar te maken, neemt hij deeltijds vrijaf bij z'n werkgever. (mb)

 

Lees ook:

KRUIBEKE. Cd&V-Politicus André Lardon is op 17 augustus overleden. Hij werd 67 jaar. Lardon volgde in 2009 Stijn Bogaert op als schepen in Kruibeke. Daarvoor zetelde hij vier legislaturen in...