Port For Life zamelt in voor Music For Life

ANTWERPEN. Ook de haven van Antwerpen steunt de laatste editie van Music for Life. Onder de noemer Port For Life zetten verschillende havenbedrijven acties op voor het goede doel. Een benefietshow in de Waagnatie op dinsdag 20 december moet Port For Life sluiten en wordt bekend gemaakt hoeveel de actie heeft opgeleverd. Het initiatief komt van het Havenbedrijf en Alfaport Antwerpen. 

Bij de acties horen onder meer afterworkarties, een havenquiz, frietverkoop en een carwash. Port For Life loopt ook via het internet. Op de veilingwebsite ebay kan sinds 2 december geboden worden op een aantal exclusieve en culinaire havenervaringen zoals een diner voor 4 personen in het Pomphuis op 14 december of een lunch voor 2 personen bij Bebronna op 15 december.

Er zijn ook veilingen om de haven achter de schermen te bezoeken zoals een geleid bezoek aan de droogdokken voor 5 tot 10 personen op 16 december of een vaart met een baggertuig voor maximum 4 personen op 13 december. Alle veilingen zijn te vinden op havenvanantwerpen.be/portforlife. Op dinsdag 20 december sluit Port For Life met een benefietshow in de Waagnatie. (mb)

 

Lees ook:

Haven van Antwerpen tekent partnerschap met UNICEF

REGIO. Port of Antwerpen is samen met de haven van Conotou in Benin een partnerschap met UNICEF aangegaan. Bedoeling is om duurzame toeleveringsketens te stimuleren. Binnen het partnerschap zal een...

Vierde editie Havenland Run & Walk

BEVEREN. Dit weekend vindt de vierde editie van de Havenland Run & Walk plaats. Met het terrein van KSK Kallo aan de Kapeldijkstraat als start- en aankomstplaats hebben wandelaars en lopers keuze uit...