Speelkaai 2012 met verkiezing jeugdbelleman en -vrouw was voltreffer

TEMSE. Afgelopen zondag toverde Jeugd Temse in Beweging voor de zesde keer de Wilfordkaai om in een speelkaai voor kinderen. Klein en iets minder klein konden zich er uitleven op tientallen springkastelen, meedingen naar de titel van Jeugdbelleman en nagenieten van een optreden van Siska & Naomi van Junior Eurosong 2011 en The Crazy Disco Show for Kids met Crazy Deejay en Zohra.

Jeugdbellemanverkiezing 2012

De verkiezing telde dit jaar maar liefst 13 deelnemers: Sam Van den Abele, Renske Illeghems, Tibau Beirnaert, Lars Dufroort, Jeroen Elegeert, Jara van Acker, Michelle Vercauteren, Blomme Maes, Maarten Van Hoecke, Alex Hilven, Zens De Wrede, Emily Bosman en joke Peirsman. Uiteindelijk werd uitredend Jeugdbelleman Tibau Beirnaert opnieuw verkozen. Nieuwigheidje was dat er naast een Jeugdbelleman ook, en voor het eerst, een Jeugdbellevrouw werd gekroond: Renske Illeghems.

Alle speelkaaifoto’s te vinden op jeugd-temse.be. (mb)

 

Lees ook:

TEMSE.  Gisteren, zondag 13 mei, organiseerde de jeugdraad op het marktplein de Speelkaai, een evenement waarbij kinderen zich konden uitleven op springkastelen en attracties. Kinderen konden er ook...